Gå til sidens hovedinnhold

Ramsey sikret Arsenal-seier

Mesut Özil fikk også markert seg i Premier League.

SUDNERLAND - ARSENAL 1-3:

Arsenal gikk opp i føringen tidlig i kampen på Stadium of light lørdag ettermiddag, men vertene utlignet på straffe like etter pause.

Det ble en spennende andre omgang, men takket være to flotte mål av Aaron Ramsey kunne bortelaget juble for sesongens tredje seier.

- Vi var muligens litt heldige på stillingen 2-1, men vi fant den rette mentale innstillingen for å vinne, sier Arsenal-manager Arsene Wenger ifølge BBC.

Sendt på tribunen
Sunderland-manager Paolo Di Canio var svært hissig på sidelinjen da dommer Martin Atkinson blåste for frispark til Jozy Altidore rett før han satte ballen i mål.

Dommeren valgte å løpe bort til manageren for å få ham til å roe seg ned, men det endte med at Di Canio ble sendt på tribunen.

- Han kom til meg og sa at hvis jeg fortsatte å oppføre meg på denne måten ville han sende meg opp på tribunen. Da sa jeg at hvis han ville avslutte en «perfekt jobb», skulle han sende meg bort. Og det gjorde han. Jeg vil aldri invitere dommeren til å sende meg bort igjen, sier Sunderland-manageren ifølge BBC.

Özil fra start
Arsenals nye stjernespiller, Mesut Özil, gikk rett inn på laget etter at han ble hentet fra Real Madrid på «Deadline day».

Nyervervelsen markerte seg tidlig i kampen med å dempe ballen nydelig ned ute på venstrekanten, og spiller igjennom Giroud i trekket etter. Spissen satt ballen sikkert ned i nærmeste hjørne, fra rundt ti meters hold.

Gjestene dominerte den første omgangen og Theo Walcott hadde tre store sjanser til å øke ledelsen før hvilen, men han maktet ikke å sette lærkula på innsiden av stengene.

(Artikkelen fortsetter under bildet)

Straffe
I den andre omgangen gikk vertene ut i et forrykende tempo. Kun tre minutter var spilt da Adam Johnsen ble felt av Laurent Koscielny inne i 16-meteren.

Craig Gardner var iskald og satt ballen kontant inn i det venstre hjørnet.

En time ut i kampen kom hjemmelaget til flere gigantiske sjanser. Først satt Steven Fletcher ballen i mål, men scoringen ble korrekt annulert for offside.

Like etter var Ki So-Yeung nære med å få stanget inn et nytt Sunderland mål etter et godt slått frispark fra Craig Gardner.

Sistnevte fikk også prøve seg som avslutter minuttet senere. Gardner kom til skudd fra 16 meters hold, men skuddet ble blokkert ut til corner.

Arsenal avgjorde
Carl Jenkinson slo ballen nydelig inn i feltet fra høyrekanten i det 68. minutt. Aaron Ramsey vinket etter ballen i feltet og dunket til på volley da ballen til slutt havnet hos ham. Ballen suste utagbart i nettet fra 15 meters hold.

Aaron Ramsey fikk også æren av å avgjøre kampen på Stadium of light.

Gjestene broderte seg igjennom forsvarleddet til Sunderland før Olivier Giroud sendte ballen igjennom til Ramsey, som igjen satte ballen mellom beina på Keiren Westwood og i mål.

Flere mål ble det ikke og Arsenal kunne gå av banen med en etter hvert komfortabel seier.

Reklame

Her får du munnbind levert helt hjem

Kommentarer til denne saken