Gå til sidens hovedinnhold

Rånerens våte drøm

Kunne du tenkt deg en liten vask av disse to? Se video og bilder fra Gatebil.

RAKKESTAD (Nettavisen): Det er de rå bilene og de lettkledte damene som drar mannfolk fra hele landet til Gatebil på Rudskogen i Rakkestad. Men selv om en skulle tro at det er så å si kun menn på et slikt treff, så er det faktisk omtrent like mange jenter, sier daglig leder for Gatebil, Leif Nilsen.

Se flere bilder nederst i artikkelen.

Mindre lettkledte damer
Motorsport og halvnakne damer går hånd i hånd. Men hvis man har reist på Gatebil utelukkende for å se flotte damer, har man kommet forgjeves. Det er faktisk ganske så få lettkledte damer viser seg frem på området. Siden det er såpass mange jenter som etter hvert kommer på gatebiltreffene, har ledelsen gått inn for å tone ned fokuset på de nesten nakne damene.

- Svært mange av mennene som kommer hit har jo med seg kjæresten. Derfor er det en del av vår konseptutvikling å ikke ha så mye dameshow på området som det har vært tidligere år, sier Nilsen.

Lite trøbbel med politi
Ledelsen for Gatebil er storfornøyde med hvordan arrangementet har gått. Nilsen sier de regner med at hele 50.000 betalende gjester vil besøke Rudskogen i løpet av helgen. Det er betraktelig flere enn de 40.000 som tok turen i fjor.

- Til nå så har Gatebil gått veldig bra. Det har vært svært lite problemer og ulykker. Selvfølgelig har det vært et par slåsskamper, men politiet sier de er svært fornøyde med arrangementet, sier Nilsen.

Bilkaos
De mange bilene som skulle til og fra Rudskogen skapte til tider mye stillestående køer på riksveien.

- Slik er det bare. Det må vi nesten bare regne med når det er et sånt treff, sier Nilsen.

Det enorme regnværet på lørdagen skapte også problemer på campingområdet. Flere biler ble stående fast på jordet og måtte bli slept seg vekk fra gjørma.

Hvis du ønsker å holde deg oppdatert på hva som skjer til enhver tid på Gatebil, kan du gå inn på deres egen hjemmeside.

Reklame

Nå er det superpriser på Pondus-album