Gå til sidens hovedinnhold

Rappet golfbil i natt

Hvordan noen klarte å komme seg usett unna med Grønmo golfklubbs lille grønne golfbil, er og blir et mysterium.

Det var natt til søndag at en eller flere pøbler slo til mot Grønmo golfklubbs fasiliteter på Mortensrud. I løpet av nattens mørke timer ble flagg fjernet, greener herpet, benker flyttet og raker knukket.

I stedet for å stjele golfballer som trofeer, valgte pøblene likegodt å ta med seg klubbens golfbil.

- Man skulle tro at tyvene ikke hadde klart å komme så langt. Vi har kikket i nærområdet, men ikke funnet bilen, sier operasjonsleder Gunn Anita Bjørnbakk ved Oslo politidistrikt til TV 2 Nettavisen.

- Ingen har så stor hage
Ved Grønmo golfklubb er man fortvilet. Det er ikke første gang den noe avsidesliggende golfklubben blir utsatt for hærverk, men golfbilen har tidligere fått stå i fred.

- Vi har en stor golfturnering her i dag og hadde absolutt hatt behov for bilen. Hvis noen finner den, blir vi veldig glade. Bilen er jo ikke noe å kjøre på veiene med, og jeg kan ikke tenke meg at det er noen som har en så stor hage at de får nytte av den, sier juniorleder Synnøve Johannessen til TV 2 Nettavisen.

Golfbilen er grønn med hvitt tak og er bensindrevet. Den skal være merket med «Grønmo golfklubb – klubben med det store hjertet».

Reklame

Ekstremt høy strømpris – slik kutter du regningen

Kommentarer til denne saken