Gå til sidens hovedinnhold

Rasende på Sir Alex

Ricardo snakker ut om sine tre marerittår under Sir Alex Ferguson i Manchester United.

Den spanske keeperen, som nå er ferdig i Manchester United, føler at han aldri fikk en reell sjanse under Sir Alex Ferguson. – Han ødela meg, sier Ricardo i et intervju med den engelske tabloidavisen News of the World.

- Jeg hadde tre marerittår under Ferguson. Jeg kom hit som spansk landslagskeeper, og ville ta steget videre. Det som er mest skuffende, er at Ferguson aldri ga meg en sjanse, sier Ricardo i intervjuet.

Han forstår ikke hvorfor skotten aldri ga ham sjansen.

- Hadde jeg fått for eksempel ti kamper og spilt dårlig, skulle jeg holdt kjeft. Men det skjedde aldri, konstaterer Ricardo.

Han får støtte av statistikken: Ricardo spilte kun fem kamper for Manchester United, og to av disse som innbytter.

- Jeg fikk bare spille kamper når ingenting stod på spill. De eneste viktige 45 minuttene jeg spilte, kom for tre år siden, i en andreomgang mot Blackburn. Jeg reddet straffesparket til David Dunn. Det var mitt høydepunkt i United, erindrer Ricardo.

Ferguson satset i stedet på duoen Roy Carroll og Tim Howard, selv om skotten tilsynelatende heller ikke var fornøyd med disse. Nå er 34-åringen Edwin van der Sar handlet inn for to millioner pund fra Fulham.

- Ferguson var urettferdig mot meg. Jeg spilte aldri. Jeg hadde vist at jeg var en keeper på høyeste nivå med Atletico Madrid, Valladolid, Racing Santander og med Spania. Jeg har ingenting imot verken Roy Carroll eller Tim Howard, men jeg lurer på hvor mange landskamper de ville fått med Spania.

Reklame

Slik gjør du bålpannen om til en pizzaovn

Kommentarer til denne saken