Gå til sidens hovedinnhold

Raser mot studentboligene

Velferdstingsleder Øyvind Gjengaar mener studentboligene er mer opptatt av trend enn av velferd.

- Det skal være unødvendig for oss å være gjetere for en velferdsorganisasjon, sier Gjengaar til studentavisen Universitas.

GRATIS OPPSETT: Få Nettavisen på mobil.

Lang liste
- Trendanalysene er kun en av mange typer undersøkelser som ligger til grunn for arbeidet vårt, sier direktør for Studentboligene i SiO, Tom Olstad til avisen.

Gjengaars liste over Boligdivisjonens øvrige synder er lang. Den omfatter alt fra drapsmannen som bodde på studenthybel uten å være student, til lanseringen av Pilestredet Park, som skal ha vært preget av dårlig informasjon og dårlig planlegging.

- Begeret mitt er til de grader fullt. Samtidig viser dette hvor viktig det er med studentstyring, sier Gjengaar videre.

Olstad på sin side er helt uenig i at Studentboligene fremstår som et trendbyrå, og forsikrer at velferd alltid vil stå sterkest. Han understreker likevel at man hos Studentboligene også er opptatt av å kunne tilby boliger som blir etterspurt hos målgruppen også i fremtiden, og at trendanalysene kun er en av mange typer undersøkelser som ligger til grunn for arbeidet.

Les flere eiendomssaker her.

Reklame

Kun i dag: 30 prosent på alt hos Christiania Glasmagsin

Kommentarer til denne saken