Gå til sidens hovedinnhold

Raser mot studentboligene

Velferdstingsleder Øyvind Gjengaar mener studentboligene er mer opptatt av trend enn av velferd.

- Det skal være unødvendig for oss å være gjetere for en velferdsorganisasjon, sier Gjengaar til studentavisen Universitas.

GRATIS OPPSETT: Få Nettavisen på mobil.

Lang liste
- Trendanalysene er kun en av mange typer undersøkelser som ligger til grunn for arbeidet vårt, sier direktør for Studentboligene i SiO, Tom Olstad til avisen.

Gjengaars liste over Boligdivisjonens øvrige synder er lang. Den omfatter alt fra drapsmannen som bodde på studenthybel uten å være student, til lanseringen av Pilestredet Park, som skal ha vært preget av dårlig informasjon og dårlig planlegging.

- Begeret mitt er til de grader fullt. Samtidig viser dette hvor viktig det er med studentstyring, sier Gjengaar videre.

Olstad på sin side er helt uenig i at Studentboligene fremstår som et trendbyrå, og forsikrer at velferd alltid vil stå sterkest. Han understreker likevel at man hos Studentboligene også er opptatt av å kunne tilby boliger som blir etterspurt hos målgruppen også i fremtiden, og at trendanalysene kun er en av mange typer undersøkelser som ligger til grunn for arbeidet.

Les flere eiendomssaker her.

Reklame

Slik gjør du bålpannen om til en pizzaovn

Kommentarer til denne saken