Gå til sidens hovedinnhold

Raser mot Tigers caddie

Tiger Woods caddie har slengt med leppa.

Tiger Woods har ikke spilt en golfturnering siden våren 2008, etter å ha gjennomgått en kneoperasjon. Dermed har man ikke hørt så mye fra superstjernen.

Nå har derimot Woods’ caddie tatt bladet fra munnen og det til gagns.

- Jeg hater k**en
Steve Williams fra New Zealand ble sitert i Taranaki Daily News på spørsmål om hva han synes om Woods’ konkurrent på PGA-touren, Phil Mickelson, slik:

- Jeg kan ikke si at Phil Mickelson er en stor spiller, fordi jeg hater k**en.

Uttalelsen har ikke falt i god jord hos noen, spesielt ikke hos sjefen, Tiger Woods.

- Jeg var skuffet over å lese sitatene som var tillagt Steve Williams angående Phil Mickelson som er en spiller jeg respekterer, sier Woods i en pressemelding ifølge CNN.

- Kommentarene var upassende og saken har blitt tatt opp, fortsetter Woods.

Bekreftet kommentarene
Williams derimot var ikke så kjapp med å gi seg. Til den New Zealand-baserte avisen Star-Times ble Williams spurt hvorvidt han sto fast ved sine kommentarer. Dette bekreftet han.

- Jeg reiser mye rundt til forskjellige golfklubber og gjør mange intervjuer. Det spørsmålet jeg oftest får er hvordan forholdet mellom Tiger og Mickelson er. Du vet hvordan det er på slike veldedighetsarrangement, så jeg var ærlig og sa at de ikke går så godt overens, sa Williams. Videre ble han spurt om han sto ved at han hadde kalt Phil Mickelson ved det mannlige kjønnsorgan. Også dette bekreftet Williams.

- Jeg liker ikke fyren så veldig godt. Han behandler meg ikke med respekt, og da får han heller ingen respekt fra meg. Dermed går vi ikke så godt sammen, fortsatte Williams.

- Golf handler om ære og integritet
Phil Mickelson reagerer også på uttalelsene og har ikke mye til overs for Williams.

- Etter å ha sett disse kommentarene er det eneste jeg tenker hvor heldig jeg er som har Jim MacKay ved bagen min. Han er en virkelig gentleman og jeg er glad han representerer meg, sier Mickelson.

Men det er flere som vil ha et ord med i laget. Butch Harmon er Tigers tidligere trener og er nå med i teamet rundt Mickelson. Han raser etter å ha fått vite om kommentarene.

- Jeg kan ikke fatte at han har sagt noe slikt. Golf er et spill som handler om ære og integritet. Disse kommentarene reflekterer nok ikke forholdet mellom Tiger og Phil, sier Harmon.

- Etter å ha jobbet med Tiger i over ti år tror jeg nok ikke dette er noe han setter pris på, avslutter Harmon.

Så spørs det om ikke Tiger har gjort det klart overfor Williams at slike kommentarer ikke sømmer seg for en som er tett knyttet til verdens beste golfspiller.

Sjekk siste sportsnytt her!

Vil du ha sportsnyheter tilsendt på mobilen? Send SPORT START til 1930. Tjenesten koster 2,- per melding.

Les sportsnyheter på mobilen: Send NETT til 1930 (gratis bokmerke).

Reklame

Halv pris hos Ferner Jacobsen

Kommentarer til denne saken