Real Madrid sliter tungt. Tolv poeng bak erkerival Barcelona i La Liga, og en skadeliste som ikke er pen å se på. Forhåpentligvis for alle Real-supportere klarer Spurs-floppen Juande Ramos å få fart på gigantklubben igjen.

Les også: - Real gir aldri opp

Men en som er evig positiv er Real Madrids allerede legendariske kaptein Raul.

- Vi skal gi alt vi har. Det er fortsatt lenge igjen av sesongen, og vi skal forsøke å gjenta suksessen fra i fjor, sier angriperen ifølge Marca.

Luke
Til tross for en 12-poengs luke opp til Barcelona, ser Raul muligheter.

- Jeg har stor tro på troppen, og jeg tror alle vil gi alt for å ta igjen Barcelona. Alt er mulig i Real Madrid.

Raul føler at 0-2-fadesen mot Barcelona ikke var så altfor dårlig sett med Madrid-øyne.

- Jeg forsøkte å gjøre jobben min best mulig. Det var smertefullt å tape, men vi må bare fortsette å kjøre på. Jeg følte at vi hadde noen gode sjanser i kampen, mener publikumsfavoritten.

Skadelisten til Real Madrid kan bli en stor utfordring. Til tross for at Klaas-Jan Huntelaar melder sin ankomst til gigantklubben i januar, og at Portsmouths Lassana Diarra kan være på vei når transervinduet åpner, er det ikke akkurat stallfyll som preger skadelisten.

Ruud van Nistelrooy, Mahamadou Diarra, Pepe, Wesley Sneijder og Fernando Gago er nøkkelnavn på en liste som Ramos nok håper å se tynnes ut snart.

Vil ha god motstand
Men Raul velger å ikke fokusere så mye på det.

- Det er synd med skadene, men fansen vil uansett se oss vinne. Vi har et håp om å forbedre situasjonen, og at supporterne skal nyte spillet vårt.

Madriklubben har ikke hatt noen suksess i Mesterligaen de senere årene, og man må tilbake til 2002 for å finne forrige triumf i verdens gjeveste klubbturnering. For det kravstore publikumet på Santiago Bernabeu er det langt ifra bra nok. Nå håper Raul på en sterk motstander i 8.-delsfinalen.

- Jeg foretrekker å møte et bra lag. Jeg vil ha en vanskelig motstander for å bevise at vi kan slå de beste, avslutter turneringens toppscorer gjennom tidene.

Klikk her for full oversikt over sportsnyhetene!

Vil du ha sportsnyheter tilsendt på mobilen? Send SPORT START til 1930. Tjenesten koster 2,- per melding.

Les sportsnyheter på mobilen: Send NETT til 1930 (gratis bokmerke).