REAL MADRID – DEPORTIVO 1-0:

Barcelona topper La Liga suverent etter 20 serierunder, noe som nok helt sikkert er vondt å svelge for alle som holder med Real Madrid. Men ser man litt på statistikken ser man fort hvor skoen trykker.

Barcelona har så langt scoret 63 mål i den spanske toppserien, og på toppscorerlisten er klubben godt representert. Samuel Eto’o har nettet 19, Lionel Messi 14, og Thierry Henry 12 ganger.

Real Madrid på sin side, har bare funnet nettsmakene ved 42 anledninger, 21 ganger mindre enn rivalen. På den samme listen som Barcelona dominerer, er det kun to Real-spillere som hevder seg.

Én av disse er ikke uventet Raul. Spissveteranen har bøttet inn mål siden han debuterte for hovedstadslaget i 1994, og har scoret ni ligamål denne sesongen. Bare Gonzalo Higuain har flere, med 12 fulltreffere.

Søndag var veteranen nok en gang den som måtte ta ansvar, da Real Madrid trengte det som mest. Hjemme mot Deportivo La Coruna, var 31-åringen tungen på vektskålen.

Etter 40 minutters spill headet spissen ballen i mål etter et hjørnespark, og sørget med det for at Real Madrid beholdt alle tre poengene hjemme på Santiago Bernabeu.

Seieren til tross, det er fortsatt milevis frem til Barcelona på tabellen. Katalanerne topper med 53 poeng, mens Real Madrid følger på andreplass med 41 poeng.

Sjekk siste fotballnytt her!
Sjekk siste sportsnytt her!

Vil du ha sportsnyheter tilsendt på mobilen? Send SPORT START til 1930. Tjenesten koster 2,- per melding.

Les sportsnyheter på mobilen: Send NETT til 1930 (gratis bokmerke).