SEVILLA - REAL MADRID 2-4:

Lørdag spilte Barcelona uavgjort 2-2 mot Valencia på Mestalla. Dermed kunne Real Madrid ta innpå katalanerne i toppen av La Liga.

Men det skulle ikke bli enkelt. På motsatt banehalvdel sto Sevilla - som ligger plassen under Real Madrid på tabellen.

Hat trick
Da er det greit å ha en evigung målmaskin i laget. Raul scoret hat trick i løpet av 20 minutter, og beviser nok en gang at han er til å regne med til tross for at han gang på gang blir avskrevet.

Mannen er mestscorende i Mesterligaen gjennom tidene, og fikk sin debut på Real Madrids førstelag allerede som 17-åring. Men angriperen har måttet tåle mye kritikk de siste sesongene for ikke å ha scoret nok mål.

Da er det nok ekstra godt for Raul at han egenhendig sørget for at spenningen lever i beste velgående i tittelkampen i La Liga.

Marcelo gjorde seieren komplett
Men det startet ikke bra for hovedstadsklubben. Renato ga hjemmelaget ledelsen etter 16 minutters spill, men Raul utlignet rett før pause.

Så scoret Reals kaptein altså to ganger til, før Diego Capel gjorde spenningen komplett da han reduserte i det 80. minutt.

På tampen av kampen fastsatte Marcelo sluttresultatet til 4-2 i Real Madrids favør.

Dermed fikk Real Madrid en perfekt oppvarming til neste helgs gigantoppgjør mot Barcelona. Avstanden opp til katalanerne er nå på kun fire poeng, og den kan bli ytterligere kuttet ned til ett fattig poeng om det går Real Madrids vei neste helg.

Klikk her for full oversikt over sportsnyhetene!

Vil du ha sportsnyheter tilsendt på mobilen? Send SPORT START til 1930. Tjenesten koster 2,- per melding.

Les sportsnyheter på mobilen: Send NETT til 1930 (gratis bokmerke)