Gå til sidens hovedinnhold

RBK ønsker Guastavino

Serieleder Rosenborg kan komme til å snappe Guastavino foran erkerivalen Brann.

Lyns driblefant har tiltrukket seg massiv oppmerksomhet fra interesserte klubber, men hittil har kun Brann avslørt sin interesse.

Adresseavisen mener å kjenne til at Rosenborg har kastet seg inn i kampen om 25-åringen fra Uruguay, som har imponert for et heller grått Lyn-lag denne sesongen. Guastavino står med syv scoringer hittil i år.

Sapara-erstatter
Sesongen har vist at Rosenborg har slitt mot lag som har ligget dypt og kompakt, og det sedvanlige RBK-maskineriet har hatt trøbbel med å bryte gjennom motstanderens forsvar. Og ettersom Rosenborg har signalisert at klubben er villige til å selge Marek Sapara i løpet av sommerens overgangsvindu, kan Guastavino være den perfekte erstatteren for slovaken.

Etter det Adresseavisen forstår ligger Rosenborg godt an til å sikre seg spilleren - i hvert fall sett i forhold til bergenserne.

Terje Liverød som er rådgiver for Guastavino, ønsker ikke å kommentere Adresseavisens opplysninger, foruten at flere klubber - både i Norge og i utlandet - har meldt sin interesse for 25-åringens tjenester.

Opprydding
Rosenborg har nå for alvor trappet opp aktiviteten med å tilpasse spillerstallen. I løpet av uka er både Andreas Nordvik (Vålerenga) og Roy Miller (Örgryte) leid ut. I tillegg er John Pelu solgt til Haugesund.

Ifølge franske medier er Rennes stadig interessert i å sikre seg Alexander Tettey, mens RBK har vært helt tydelige på at de ønsker å selge Marek Sapara, som kan være på vei til tyrkiske Besiktas.

(NTB/Nettavisen)

Sjekk siste fotballnytt her!
Sjekk siste sportsnytt her!

Kommentarer til denne saken