Gå til sidens hovedinnhold

RBK-sjefen ble lamslått: - Glad for at Lerkendal fortsatt står

Det tok helt av da Rosenborg sikret seieren på overtid.

LERKENDAL (Nettavisen): Rosenborg-trener Kåre Ingebrigtsen strålte etter at trønderne langt på vei sikret seg seriegullet da de slo Stabæk 1-0 hjemme på Lerkendal søndag kveld.

Etter at ha stanget mot et solid Stabæk-forsvar i over 90 minutter, dukket innbytter Anders Konradsen opp tre minutter på overtid og stanget inn Pål Andre Hellands corner.

Dermed tok det fullstendig av blant de nesten 20.000 fremmøtte Rosenborg-supporterne.

- Jeg var ganske rolig på slutten. Vi skapte mye sjanser. Enkelte ganger scorer du og andre ganger scorer du ikke. Men så fikk vi den på overtid og da tar det helt av. Jeg må bare innrømme at det gjorde det. Jeg er glad for at stadion fortsatt står for hele Lerkendal tok helt av, sier Ingebrigtsen til Nettavisen etter kampen.

LES OGSÅ: Oppgitt Bradley: - Vår så snill, stopp med de spørsmålene

Konradsen: - Fantastisk

Minst like glad var matchvinner Anders Konradsen, som kunne juble for sitt første mål i RBK-trøya.

Konradsen forteller at det tok noen sekunder før han forstod at han ble dagens store helt på Lerkendal.

- Det blir litt stille i et lite sekund. Man tenker ingenting og man hører ingenting, men så oppfatter man at den har gått inn og da eksploderer det. Det er en fantastisk følelse, så viktig som den var, sier Konradsen til Nettavisen om det avgjørende målet på overtid.

Den tidligere Rennes-spilleren sier han ikke er bitter for at han måtte starte kampen på benken. I stedet velger han å glede seg over sitt bidrag som innbytter.

- Det lugget litt i førsteomgangen, men i andreomgangen tar vi over, skaper sjanser og holder oppe et trykk på de. Jeg synes absolutt at det er fortjent at vi tar tre poeng. Det var selvfølgelig også fantastisk artig for min del å få avgjøre i siste sekund, forteller Konradsen.

- Kommet hit for å bli bedre

Målscoreren signerte for trønderne i sommer, og trener Ingebrigtsen er strålende fornøyd med nordlendingens bidrag så langt.

- Anders er akkurat som vi visste på forhånd, en fantastisk bra 4-3-3-midtbanespiller. Anders kan bekle den sentrale rollen og han kan spille indreløper. Han er utrolig treningsvillig og ambisiøs. Han har holdninger som sklir rett inn i gruppen her. Han har kommet hit fra Frankrike for å bli en bedre spiller og det gjør troppen og laget vårt bedre, forklarer RBK-sjefen.

Nå venter franske Saint-Etienne i neste kamp for Rosenborg førstkommende torsdag i Europa League. På spørsmål fra Nettavisen om Konradsen da blir å se i startelleveren, svarer Ingebrigtsen lurt.

- Det er ikke umulig. Han er den eneste som kan fransk, humrer treneren.

Reklame

Kurs: Dette må du vite om bobler

Kommentarer til denne saken