Gå til sidens hovedinnhold

RBK tilbake på vinnersporet

Og onsdag debuterte Daniel Fredheim Holm for trønderne.

ROSENBORG - RANHEIM 5-1:

Mens landslaget holder hus i Sandefjord og forbereder seg til det viktige møte med Danmark, testet Rosenborg onsdag formen mot Ranheim i en treningskamp.

Jan Jönssons menn gikk på et sviende nederlag mot rival Brann i seriepremieren, og den nyankomne svenske treneren ønsker nok å slå tilbake så fort som mulig.

Fredheim Holm debuterte
Mot Adeccoliga-klubben Ranheim viste i hvert fall de regjerende seriemesterne at de ikke helt har glemt hvor målet står i løpet av vinteren.

For med et forholdsvis toppet lag, der Daniel Fredheim Holm fikk sin debut for trønderne med en omgang, ble det etter hvert et artig oppgjør for de med sympatier i RBK.

Det sto imidlertid målløst til pause, men kort tid etter at dommeren hadde satt i gang andre omgang sørget Boti Goa for 1-0-ledelse til Jönssons menn.

Jo Sondre Aas utlignet for Ranheim, men så gikk nok lufta noe ut av førstedivisjonslaget, og Rosenborg punkterte matchen i løpet av den siste halvtimen.

Stabæk neste for RBK
Trond Olsen fikset ny ledelse, mens Goa satte inn sitt andre for ettermiddagen med drøye ti minutter igjen på matchuret.

Like etter satte unggutten Jonas Svensson inn 4-1 for RBK, før Rade Prica helt på tampen ordnet tippeligalagets femte mål og spikret igjen Ranheim-kista for godt.

Dermed en aldri så liten opptur for Lerkendal-klubben, selv om det kun altså var snakk om en treningskamp.

3. april er det imidlertid alvor igjen da Jan Jönssons gamle klubb Stabæk kommer på besøk til Trondheim for Tippeliga-dyst.

RBK stilte med følgende lag: Daniel Örlund (Erik Mellevold Bråthen, 46'); Jon Inge Høiland, Mattias Bjärsmyr, Alejandro Lago, Mikael Dorsin; Daniel Fredheim Holm (Michael Jamtfall, 46'), Per Ciljan Skjelbred, Fredrik Winsnes, Trond Olsen; Rade Prica, Boti Goa (Jonas Svensson, 78').

HTML EMBED
Reklame

Siste sjanse: Salg på Pyton-helt, Pondus og mye annet

Kommentarer til denne saken