Gå til sidens hovedinnhold

Real haler innpå

Real Madrid fortsetter jakten på rivalene i Barcelona. I går fikk Barcelona-klubben Espanyol smake Reals vinneroppskrift på Santiago Bernabeu

REAL MADRID - ESPANYOL 4-0: Innbytter Thomas Gravesen fikk æren av å banke inn 4-0 seks minutter før slutt. Hans første ligamål for klubben.

Raul scoret to mål, mens Zinedine Zidane åpnet scoringsballet 12 minutter inn i kampen.

Avstanden opp til FC Barcelona er nå redusert til fire poeng. Barcelona ledet tidligere i sesongen klart, og seriemesterskapet var tilsynelatende avgjort. Men Real Madrid er i støtet, og legger opp til en spennede sesongslutt. Barcelona spiller søndag mot Atletico Madrid på Camp Nou.

Espanyol har ikke vært noen kasteball denne sesongen, og slo blant annet Real Madrid i Barcelona i høst. De ligger på fjerdeplass, tolv poeng bak Real Madrid.

Kampfakta Real Madrid - Espanyol

Mister kontakten
Valencia fortsetter å avgi viktige poeng, og er mer eller mindre koblet av kampen om seriegullet. Lørdag kveld ble det uavgort 3-3 borte mot Sociedad. I kampen ble det scoret fire mål i løpet av de siste elleve minuttene, og Sociedad utlignet på overtid ved Nihat. Les kampfakta her

Reklame

Nå: Vi selger ut Pondus-bøkene på lager fordi vi skal flytte

Kommentarer til denne saken