Real Madrid kom best i gang hjemme mot Sevilla i søndagens oppgjør i La Liga. Gabriel Heinze satte inn ledermålet for vertene etter syv minutter.

Real spilte med kniven på strupen etter at de snublet, og tapte 2-3 mot Valencia i forrige serierunde. Men etter at Barcelona gikk på en stygg smell mot Betis lørdag, er det ikke leger de burgunderrøde og blå som utgjør den største trusselen. Nå har Villarreal, som knuste Atlético Madrid 3-0 i går også meldt seg på i gullkampen.

Matchen bølget frem og tilbake på stillingen 1-0 til Real. Men etter 38 minutter fikk Frederic Kanouté ballen innenfor 16-meteren og sendte den med venstreslegga rett i mål. Dermed var Reals ledelse utlignet.

Men Sevilla fikk ikke være lenge i paradis. Real Madrid tok ledelsen igjen bare to minutter senere. Da sendte Wesley Sneijder en ball som fant Raúl, som fra straffemerket fikk klint ballen i goal.

I andre omgang presset Sevilla for utligningen, men det skapte også rom bakover. Etter 65 minutter fikk Gonzalo Higuaín æren av å fastsette sluttresultatet til 3-1, favør Real Madrid.

Klikk her for full oversikt over sportsnyhetene!

Vil du ha sportsnyheter tilsendt på mobilen? Send SPORT START til 1930. Tjenesten koster 2,- per melding.

Les sportsnyheter på mobilen: Send NETT til 1930 (gratis bokmerke).