Gå til sidens hovedinnhold

Real Madrid enkelt videre

Cristiano Ronaldo scoret fra 35 meter.

REAL MADRID - CSKA MOSKVA 4-1: Real Madrid blir, sammen med Barcelona, regnet som de største favorittene til å gå helt til topps i årets Champions League.

Jose Mourinhos menn hadde med seg 1-1 i bagasjen fra den første kampen mot CSKA og tok seg greit videre i møtet med russerne.

Gonzalo Higuan, Karim Benzema og Cristiano Ronaldo, med to scoringer, sørget for at spanjolene vant hjemmekampen komfortabelt 4-1.

Kjempetabbe
Det var ikke mange som hadde levnet CSKA noe håp om avansement i møtet med det spanske stjernegalleriet, men russerne yppet seg likevel i starten av kampen.

Seydou Doumbia fikk en brukbar mulighet da han klinte til på første berøring etter en flott stikker fra Alan Dzagoev. Ballen havnet imidlertid langt opp på tribunen.

Det var ingen tvil om at dette stjernenes aften, og det var Gonzalo Higuain som skinte først da han plasserte ballen i åpent mål etter et innlegg fra Kaka.

Etter pause fikk Cristiano Ronaldo god hjelp av gjestenes keeper da han fyrte av et skudd fra nærmere 35 meter.

Sergey Chepchugov klarte, på merkelig vis, å fomle ballen i nettet selv om portugiserens skudd gikk rett på ham fra langt hold.

Tosic viste seg fram
Karim Benzema satte inn 3-0, før United-floppen Zoran Tosic sørget for dagens peneste mål ved å hamre ballen i tverrliggeren og inn.

Helt på tampen dukket Cristiano Ronaldo opp foran mål og sørget for sitt andre og Real Madrids fjerde for dagen da han dyttet inn pasningen fra Benzema.

Portugiseren har scoret seks mål i Champions League denne sesongen, men er fremdeles langt bak Lionel Messi og Mario Gomez, som har scoret henholdsvis 12 og 10 mål.

Det er nok uansett Champions League-trofeet som står høyest i kurs, og det er Real Madrid i aller høyeste grad med i kampen om å vinne.

Kommentarer til denne saken