Gå til sidens hovedinnhold

- Real Madrid er nærmest

Sir Alex Ferguson mener fortsatt at Barcelona er det overlegent beste laget i verden.

Manchester Uniteds 70 år gamle manager, sir Alex Ferguson, erkjente etter tapet for Barcelona i forrige sesongs utgave av Champions League at United ble slått av et bedre lag.

Les saken: - Ingen har utklasset oss sånn før

Mandag, under en pressekonferansen i forbindelse med utdelingen av Gullballen i Zürich, gjentok Ferguson dette.

- Et faktum
- Barcelona-laget er for øyeblikket det overlegent beste laget. Av og til i fotball må du stikke fingeren i jorda og si «ja, de er bedre enn oss». Det er ingen forbrytelse eller svakhet, det er bare et faktum at Barcelona er et ekstraordinært lag, uttalte Ferguson ifølge The Sport Review.

Han la til at han heller ikke anser Manchester United som nærmeste utfordrer.

- Jeg kan ikke se noen lag ta et trofé fra dem denne sesongen. Jeg kan ikke se det. Real Madrid er kanskje det laget som er nærmest dem for øyeblikket.

Real Madrid topper faktisk Primera Division med fem poengs margin til Barcelona etter 17 serierunder.

Det er ventet at Lionel Messi mandag kveld tildeles Gullballen for tredje år på rad.

Forsvarer Rooney
Sir Alex Ferguson forsvarte også Wayne Rooney, som ble kritiserte av Manchester Citys manager Roberto Mancini etter at lagene i helgen møttes i FA-cupen. United slo ut City etter seier 3-2 i en kamp hvor Vincent Kompany fikk rødt kort tidlig i første omgang.

Mancini anklagde Rooney for å forsøke å påvirke dommeren til å sende Kompany av banen.

- Jeg har ingen bekymringer rundt oppførselen hans for i mine øyne var dette en farlig takling og Nani er veldig heldig som ikke fikk en stygg skade. Jeg har ingenting å utsette på Waynes oppførsel, jeg synes ikke det var uakseptabelt, det han gjorde. Jeg mener det var en naturlig reaksjon på en stygg takling fra en motspiller, sa Ferguson ifølge Sky Sports.

Samtidig la han til at han forstår Mancini.

- Jeg kan forstå hvordan Roberto tenker, for dette er vanlig med spillere i dagens fotball. De roper på straffespark eller utvisninger, alle sammen. Det er en uheldig side av fotballen, konstaterte Manchester Uniteds manager.

Reklame

Dette påskeegget er nesten for godt til å være sant

Kommentarer til denne saken