Gå til sidens hovedinnhold

Real Madrid tilbyr Bale-drakt på hjemmesiden

Nå tyder alt på at Gareth Bale blir Real Madrid-spiller.

Tottenhams stjernespiller Gareth Bale har flere uker blitt koblet til Real Madrid, og de siste dagene har det meste tydet på at de to klubbene nærmer seg avtale om en overgang.

Til tross for at ingenting er bekreftet kunne hvem som helst gå inn på Real Madrids hjemmesider å finne navnet til Gareth Bale på klubbens offisielle nettbutikk torsdag kveld.

Få minutter etter at nyheten ble kjent stengte Real Madrid siden, men Nettavisen klarte å få tilgang til butikken før den var nede og har tatt en kopi av siden.

Rekordavtale
Den spanske storklubben har lenge vært interessert i waliseren, men Tottenham var tidlig klare på at de ikke ville selge Bale.

De siste ukene har det derimot tydet på at klubbene har nærmet seg en avtale, og etter Real Madrids «stunt» torsdag kveld virker det som det meste er klart.

Bale har så langt ikke uttalt seg om overgangssagaen og ingen av klubbene har så langt bekreftet noen overgang.

Overgangen vil trolig bli verdens dyreste. Spanske Marca hevdet for en uke siden at Real Madrid vil betale 117 millioner euro for waliseren.

Det blir også spekulert i om Real Madrids venstreback Fabio Coentrao kan være en del av avtalen.

Aktive på overgangsmarkedet
Tottenham-fansen har uansett hatt mye å juble for under overgangsmarkedet så langt i sommer. Spurs har blant annet hentet Roberto Soldado fra Valencia, samt den brasilianske landslagsspilleren Paulinho.

Samtidig hevder flere italienske og engelske medier at klubben også skal være svært nære en avtale med både Willian og Erik Lamela.

Torsdag kveld melder imidlertid Sky Sports at Chelsea har kastet seg inn i kampen om Willian. Det kan du lese mer om her.

Reklame

Nå: Gjør et kupp på alt du trenger til løpeturen

Kommentarer til denne saken