Gå til sidens hovedinnhold

Real målfest

For en fantastisk 2. omgang det ble på Mestalla!

VALENCIA - REAL MADRID 2-3:

Gigantoppgjøret mellom Valencia og Real Madrid gikk fra en dørgende kjedelig 1. omgang til en fantastisk 2. omgang. Begge lags managere må tydeligvis ha fått fart i sine gutter etter at lagene virket ganske uinteresserte i første omgang og gikk til pause med 0-0.

Men de siste 45 minuttene eksploderte det.

Benzema i toppform
Ti minutter ut i den andre omgangen ekspederte Gonzalo Higuain ballen i mål etter flott forarbeid av en for dagen meget frisk Karim Benzema. Kun få minutter senere utlignet David Villa etter det som må kalles tvilsomt keeperspill av den vanligvis så solide sisteskansen Iker Casillas.

Men Higuain var langt fra ferdig for dagen, og kun fem minutter senere banket argentineren ballen i mål til ny ledelse for «Los Blancos».

I det 75. minutt kom Joaquin på banen. Vingen brukte kun fem minutter på å markere seg da han sørget for balanse i regnskapet med sin utligning.

Sen matchvinner
Men dette var kvelden da det meste gikk veien for Real Madrid. Etter et langt frispark headet Ezequiel Garay inn kampens siste scoring, og sørget med det for at gjestene dro fra mektige Mestalla med tre poeng hjem i bagasjen til den spanske hovedstaden.

Og det uten de to største stjernene i laget, nemlig Cristiano Ronaldo og Kaká.

Med den seieren holder Real Madrid følge med Barcelona som tidligere på kvelden slo byrival Espanyol 1-0. Det skiller nå fem poeng mellom erkerivalene, men madridlaget har én kamp til gode på katalanerne.

Samtidig ble det også dannet en liten luke ned til Valencia på tredjeplassen. Seks poeng skiller det nå mellom Real Madrid og John Carews tidligere arbeidsgiver.

Sjekk siste fotballnytt her
Sjekk siste sportsnytt her

Kommentarer til denne saken