Real Madrid sliter hardt om dagen. Laget tapte forrige helg mot Barcelona og det ser vanskelig ut å vinne ligaen for tredje året på rad.

Dermed spekuleres det i hvilke spillere storklubben skal hente i januar for å styrke en skaderammet stall. Lassana Diarra ryktes å være på vei inn fra Portsmouth, mens spekulasjonene rundt Cristiano Ronaldos framtid vil ingen ende ta.

Men det er ikke bare nysgjerrighet knyttet til hvem Real Madrid kommer til å kjøpe. Nå kan det se ut til at nederlenderen Rafael Van der Vaart, som kom til Real i sommer, kan være på vei ut, for å gjøre plass til Diarra. Dette benekter derimot Van der Vaart.

- For det første vet jeg ingenting om dette og man skulle nesten tro at jeg var den første som fikk beskjed. Men jeg leser om det i avisene, sier han til Real Madrids hjemmeside.

Midtbanespilleren innrømmer at ting ikke bare har vært fryd og gammen den siste tiden, men nekter for at han ønsker seg bort eller at klubben vil kvitte seg med han.

- Jeg startet bra den første måneden og scoret fire mål. Men så har det dabbet litt, og det er jeg selvfølgelig ikke glad for. Jeg har bare vært her i fem måneder og mener det er for tidlig for meg å forlate klubben, fortsetter nederlenderen, som kom til Real Madrid fra tyske Hamburg.

Selv om 25-åringen får en lengre vei mot fast plass på laget med Diarras eventuelle ankomst i hovedstadsklubben, nøler ikke Van der Vaart med å skryte av Portsmouth-spilleren.

- Han er en veldig god og sterk fotballspiller. Han har tidligere spilt for Chelsea, så det er en bra spiller, avslutter en frustrert nederlender.

Her får du flere fotballnyheter
Klikk her for full oversikt over sportsnyhetene

Vil du ha sportsnyheter tilsendt på mobilen? Send SPORT START til 1930. Tjenesten koster 2,- per melding.

Les sportsnyheter på mobilen: Send NETT til 1930 (gratis bokmerke).