Gå til sidens hovedinnhold

Reddet seg fra voldtekt med ballespark

Jente (17) ble dratt mot garasje og slått i ansiktet med flaske da hun gjorde motstand.

(iBergen.no) : Politiet i Fana jakter nå på en ukjent gjerningsmann, etter at en 17 år gammel jente onsdag morgen ble antastet på vei til bussen på Søråshøgda. Hendelsen fant sted ca. klokken 08.45.

– Jenten oppfattet at handlingen var seksuelt motivert. Gjerningsmannen gjorde ikke noe forsøk på å ta vesken eller noe annet fra henne, sier etterforskningsleder Per Størksen ved Fana politistasjon til iBergen.no.

Slått i ansiktet
Mannen skal ha kommet mot jenten i rask gange, tatt tak i armen hennes og deretter forsøkt å dra henne mot noen garasjer i nærheten.

– Hun veiver med armene og gjør den motstand hun kan for å komme seg vekk fra mannen. Han tar da opp en plastflaske og slår henne i ansiktet, på høyre kinn, sier Størksen.

Til slutt klarte 17-åringen å komme seg løs ved å sparke mannen i skrittet, noe som satte ham tilstrekkelig ut av spill til at hun klarte å løpe fra stedet. Jenten skal være uskadd, med unntak av et blåmerke i ansiktet.

– Vi vet ikke hvor mannen gikk etterpå, men det kan tenkes at han kan ha gått på bussen og reist mot Bergen sentrum. Dersom noen har observert hendelsen, eller en mann som passer til beskrivelsen i området i den aktuelle tiden, vil vi svært gjerne komme i kontakt med dem, sier Størksen.

Signalementet
Politiet har gått ut med følgende signalement av gjerningsmannen:

* Mann 30-35 år
* Ca. 175-180 cm høy
* Utenlandsk utseende, snakket gebrokkent
* Kort mørkt og tynt hår
* Ubarbert
* Normal kroppsbygning
* Kledd i blå dongeri og brun genser, muligens med lysebrun stripe på tvers av brystet
* Gull-lignende armbånd på høyre hånd

Ifølge Størksen skal det ikke ha vært meldt om noen liknende hendelser i området rundt Søråshøgda eller andre steder i Fana den siste tiden.

Les flere nyheter på www.iBergen.no

Reklame

Pørni slår alle rekorder - her ser du serien gratis