Luka Modrics framtid i Tottenham var offer for en rekke spekulasjoner i sommer. Kroaten var heftig linket med Chelsea.

De blå fra Stamford Bridge skal angivelig ha fått avslått et bud på rundt 40 millioner pund for midtbanemannen mot tampen av overgangsvinduet.

- Fortjener mer lønn
Men etter en litt tung start på sesongen for Modric, der han virket en smule uinteressert, ser det nå ut til at kroaten har slått seg til ro med situasjonen i Spurs.

I helgens 4-0-seier over Liverpool på White Hart Lane spilte teknikeren en svært god kamp og banket inn åpningsmålet på herlig vis.

Nå mener Tottenham-sjef Harry Redknapp at kroaten har gjort seg fortjent til en høyere lønn i klubben.

- Du kan ikke si at han er verdt 40 millioner pund og så bare betale ham lønnen til en spiller som er verdt 5 millioner pund, sier Redknapp til The Guardian.

- Fotballen fungerer vel ikke sånn? Det er viktig at vi tar vare på gutten og jeg håper vi kan gjøre det. Framtiden hans er forhåpentligvis i denne klubben.

Formannen bestemmer
Spurs-manageren påpeker likevel at det er opp til styreformann Daniel Levy å komme fram til en avtale alle parter er fornøyd med.

- Vi må overbevise Luka om at framtiden hans ligger her. Jeg er sikker på at styreformannen vil gjøre det som er rett. Levy har sagt han vil tenke på det en seks-sju uker, så vi får se.

Modric ble hentet til Tottenham fra Dinamo Zagreb i 2008, etter å ha imponert stort under EM-sluttspillet det året. Klubben betalte 16,5 millioner pund for kroaten.

26-åringen har vært en viktig brikke hos londonklubben de siste sesongene og har totalt spilt 122 kamper for Tottenham og scoret 13 ganger.

HTML EMBED