Gå til sidens hovedinnhold

Regner med å ha igjen tre år på toppnivå

Arjen Robben innser at karrieren går mot slutten.

Bayern München-stjernen Arjen Robben innser at det går mot slutten av karrieren på toppnivå, men nederlenderen tror han kan ha tre gode år igjen på toppen.

29-åringen sier også at han mer enn gjerne forlenger samarbeidet med den tyske toppklubben, som vant på mesterligaen, Bundesliga og den tyske cupfinalen i fjor.

- Klubben vet hvor den har meg, og jeg vet hvor jeg har denne klubben. Jeg føler på meg at jeg kan henge med på toppnivået i ytterligere tre år, og de siste årene av karrieren min på dette høye nivået tilbringer jeg gjerne her i München, sier nederlenderen til avisen Süddeutsche Zeitung.

Robben har en kontrakt som løper til 2015, og han har ennå ikke vært i forhandlinger med klubben om en forlengelse. I øyeblikket spiller han ikke på grunn av en kneskade. Men det er ingen hemmelighet at han om ikke så lenge skal sette seg ned ved forhandlingsbordet med Bayern München-sjef Karl-Heinz Rummenigge.

- Han har sagt at vi som det neste skal snakke om framtiden. Det skjer med en gang jeg er kvitt kneskaden, sier Robben.

Det var forresten han som satte inn den avgjørende scoringen da Bayern München slo Borussia Dortmund 2-1 i mesterligafinalen i fjor.

- Den scoringen kommer jeg aldri til å glemme, sier han. (©NTB)

Reklame

Pørni slår alle rekorder - her ser du serien gratis

Kommentarer til denne saken