Den franske spissen Loic Remy er klar for Premier League-klubben Queens Park Rangers.

Det melder londonklubben på sine nettsider onsdag ettermiddag.

Det har lenge vært kjent at QPR har vært på jakt etter den franske spissen, og nå er overgangen altså bekreftet.

Remy har også vært aktuell for Newcastle i vinter, men har nå valgt å flytte til London for å spille under Harry Redknapp.

- Jobbet knallhardt
Redknapp har lenge vært en beundrer av Remy og jaktet også spissen under sin tid som manager i Tottenham.

- Jeg trodde ikke vi skulle klare å hente ham hit, men eier Tony Fernandes jobbet knallhardt for å få det til. Han nektet å gi opp og nå er han her, sier Redknapp.

- Jeg har alltid hatt sansen for Remy. Jeg har sett ham i aksjon så mange ganger de siste årene. Jeg var faktisk sammen med ham i tre-fire timer i fjor, så han vet også godt hvor stor beundrer jeg er av talentet hans, sier den rutinerte manageren.

- Harry var viktig
Remy har blitt tildelt trøye nummer 18 i klubben og gleder seg nå til å komme i gang.

- Harry var en viktig grunn til at jeg valgte QPR. Jeg snakket mye med både ham og Fernandes. De var klare på at de ønsket meg. Det overbeviste meg, sier spissen.

- Jeg håper å utvikle spillet mit i QPR. Denne sesongen handler om å redde plassen, mens i framtiden har vi større ambisjoner. Etter sju år i Frankrike føler jeg det er riktig tidspunkt for meg å flytte til England og prøve meg i Premier League. Verdens beste liga, sier spissen.

(artikkelen fortsetter under bildet)

26-åringen er sikker på at han vil takle overgangen til engelsk fotball bra.

- Jeg er sikker på at jeg kan tilpasse meg Premier League. Jeg har ferdigheter som allerede har tatt meg langt, men jeg ønsker å bli enda bedre i Premier League, sier han.

Rask og sterk
Remy regnes som en rask og sterk spiss, som har nese for mål. Rapporter vil ha det til at QPR betaler rundt 10,5 millioner euro for 26-åringen.

Spissen har tidligere spilt for Lyon, Lens, Nice og kommer til londonklubben fra Marseille. Han står bokført med 17 landskamper for Frankrike og fire mål.

Sist sesong scoret Remy 12 ligamål på 29 ligakamper for Marseille, mens han denne sesongen står med null mål på åtte ligakamper for storklubben.