Gå til sidens hovedinnhold

- Rett og slett dritkult

Slik har du aldri sett Camilla Herrem.

TERNINGMOEN (Nettavisen): - Dette er det kuleste jeg har vært med om på lenge. Det er dritkult, rett og slett, sier en entusiastisk Camilla Herrem til Nettavisen.

Den norske kantspilleren hadde akkurat vært igjennom en rekke aktiviteter i regi av Telemarkbataljonen på Terningmoen leir i Elverum, og Herrem var storfornøyd med dagen.

- En opplevelse
Som en oppladning til de to landskampene som ble spilt mot Russland denne helgen, suste håndballjentene rundt stridsvogn, kjørte sekshjuling, og fyrte løs med diverse våpen.

- Noe slik som dette har jeg aldri vært med på tidligere. Det var virkelig en opplevelse, sier Sola-jenta.

- Hva var det kuleste?

- Vi skjøt med slik skarpskyttergevær, og det var en helt syk følelse. Du blir bare slått bakover. Det må ha vært det kuleste, sier den populære Byåsen-spilleren.

- Og uniformen passet?

- Uniformen passet, vet du. Den satt som et skudd. Jeg føler nesten at jeg burde melde meg inn i militæret nå, svarer Herrem.

- Er litt krise
Under fredagens presseseanse på Elverum var det en rekke nye ansikter å skimte i Thorir Hergeirssons tropp. Mange av de nye jentene var også svært unge.

Grunnen til den unge troppen er først og fremst at en klubb som Larvik skal ut i Mesterliga-spill og ønsker uthvilte spillere, men også fordi landslagssjefen vil bygge lag for framtiden.

Dermed var 24 år gamle Herrem plutselig blitt en av veteranene på det laget som vant én og tapte én kamp mot regjerende verdensmester Russland i løpet av helgen.

- Ja, det er nesten litt krise, det, fleiper Sola-jenta.

- Vi får bare prøve å støtte de nye så godt vi kan, og så må vi rutinerte vise at vi er sjefer ute på banen, selv om det nok ikke er helt min rolle, som kantspiller, sier 24-åringen.

Kontrollert aggresjon
En av dem som viste seg som sjef, var Larviks Linn Jørum Sulland. Bakspilleren vartet opp med totalt 19 mål i løpet av helgens to kamper.

Også 26-åringen satte pris på oppladningen i uniform, og mente det var mange elementer ved treningen som kunne tas med videre ut på håndballbanen.

- Det var skikkelig moro, det her. Det er noe jeg aldri har vært med på tidligere, sier Sulland til Nettavisen.

Sulland og lagvenninne fra Larvik, Tine Stange, fikk blant annet prøve seg på et taktisk framrykk med granatkast, der det var viktig å utvise det som ble kalt kontrollert aggresjon.

- Det tror jeg også er viktig på håndballbanen. Det var mye elementer jeg kjente igjen her. Taktiske ting som angrep og forsvar og kommunikasjon, forteller Larvik-spilleren.

- Og ikke minst kaste håndgranat. Det kan jo også relateres til håndball.

PS. Helgens to kamper mot Russland endte som nevnt med en seier og et tap. Under oppgjøret på Elverum lørdag ble det 30-26-seier, mens det søndag ble 30-27-tap på Gjøvik.

HTML EMBED

Kommentarer til denne saken