Gå til sidens hovedinnhold

Revansje i Parken

Hevn står på menyen når Ståle Solbakken og FC København i kveld tar imot skadeutsatte Galatasaray.

Sportspills meny tirsdag:
V4 Åby: Nettavisen i ny toppfart
V5 Bjerke: Debut med mersmak?
Oddstips: Olympiakos fullfører jobben

Det er Champions League-tirsdag på langoddsen i dag, men vi finner også kamper fra Conference, League One, NHL og ATP London.

Les Sportspill på mobilen!

Dagens langskudd
7. Real Sociedad – Manchester United H 2.95

Champions League, gruppe A. Real Sociedad er uten poeng og ligger sist i gruppa. Forrige møte mellom lagene endte med 0-1-tap for spanjolene; Martinez sendte ballen i eget nett etter kun to minutter. Fortjent seier til United som fort kunnet vunnet med mer, men Sociedad skapte også sine sjanser og traff stolpen ved to anledninger. Bedre uttelling for la Real i helgens seriekamp mot Osasauna, som endte med 5-0-seier. Ser ut til å ha ristet av seg den svake seriestarten og har 3-1-1 i formutvikling. Eneste fravær er Esteban Granero.

Manchester United viser i likhet med vertene bedring i formen. Var riktignok nære ved å gå på en ny smell i forrige seriekamp på Old Trafford mot Stoke, men den sedvanlige sluttspurten ga full uttelling for United. Fulgte opp med 3-1-seier over Fulham i helgen, og har også 3-1-1 på de fem siste. Vunnet sine to hjemmekamper i CL, mens bortemøtet med Shaktar Donetsk endte 1-1. Britene leder gruppen med syv poeng fra tre kamper. Danny Welbeck, Michael Carrick, Jonny Evans og Rafael er ute med skade og blir ikke å finne på dagens bane.

Real Sociedad er ute av turneringen med tap i dag, og ett poeng kan også være for lite hvis Bayer Leverkusen slår Shaktar Donetsk. Spanjolene må altså fremover på banen, noe United selvsagt kan utnytte. Vi har likevel sansen for et offensivt innstill hjemmelag, og prøver oss med et langskudd på la Real til 2.95 i odds.

Følg dagens Champions League-kamper live på Nettavisen

Dagens avslag
59. Maidenhead United - Farnborough FC

Conference North. Tunge tider for Maidenhead United, som vaker over nedrykksstreken etter fem strake tap. Røk 0-2 borte for Eastbourne Borough i helgen og har nå ikke vunnet en kamp siden 7.septbember. Ligger på 19.plass med tolv poeng fra like mange kamper. Vært enten eller for Farnborough så langt med 6-1-5 totalt. Plukket brorparten av poengene sine hjemme, på bortebane har de kun slått nedrykksplasserte Tonbridge Angels. Har 1-1-3 på fremmed gress. 2.60 på vertene som har tapt fem på rad er uaktuelt, og 1.95 på variable og bortesvake Farnborough frister også svært lite.

HTML EMBED

Norsk Tipping

BGFlashEmbed('http://widget.tippebannere.no/Moduler/MestSpilte.swf','popular','http://widget.tippebannere.no/OddsenHome.ashx?func=favorites','Nettavisen_Oddsen2.0');

Dagens spill
23. FC København – Galatasaray

Champions League, gruppe B. FC København ligger sist i gruppa med det ene poeng som ble tatt mot Juventus på første kampdag. Men danskene er likevel fremdeles med i racet; opp til Juventus skiller kun ett poeng, mens det er tre opp til Galatasaray på 2.plassen. I den hjemlige ligaen fortsetter FC København å klatre på tabellen etter Ståle Solbakken tok over styringen i september. Den begredelige sesongstarten virker å være glemt og nå ser alt lysere ut. Kjørte over Nordsjælland med 4-0 i helgen, og forspranget til toppen minsker for hver måned som går. Er nummer fire på tabellen med 20 poeng. Det er ikke meldt om skader i troppen.

Galatasaray startet i likhet med vertene sesongen svakt, og klubben så seg også nødt til å gjøre endringer. Faith Terim ble sendt på dør, mens Roberto Mancini ble hentet inn. Så langt har det vært vist seg å være et vellykket bytte; tyrkerne har vunnet tre strake i serien og har nå kontakt med teten igjen. Ligger på 6.plass med 5-4-1.

Det var liten tvil hvor poengene skulle havne i det omvendte oppgjøret for to uker siden. Galatasaray ledet 3-0 allerede til pause, og Solbakkens utvalgte skapte lite fremover. Danskene fikk et trøstemål mot slutten, men tapte fortjent 1-3. Ligger derimot an til et annet kampbilde i dag. Galatasaray må klare seg uten flere av sine faste; Wesley Sneijder, Hamit Altintop, kaptein Hakan Balta og førstekeeper Fernando Muslera er ute med skader. Fire sentrale spillere som helt klart svekker tyrkerne.

Galatasaray var det beste laget for to uker siden, men premissene er forandret til dagens oppgjør. Foran et fullsatt Parken kommer vi til å se et aggressivt FCK på offensiven, og i kveld møter de et svekket Galatasaray. Vi tror FCK har gode sjanser til å hevne seg og setter hundrelappen vår på hjemmeseier til 3.05 i odds.

Spilleforslag 1 tirsdag (spillestopp kl 20.40):

23. FC København – Galatasaray 3.05 3.35 2.05

Klikk her for å levere dette spillet

HTML EMBED

Kommentarer til denne saken