Denne sesongen har Real Madrid stort sett sopt inn det meste som kan krype og gå av toppspillere, og de har ikke tenkt å stoppe der. Xabi Alonso og Franck Ribery er også to gode spillere som står på Reals ønskeliste.

Nyhet: Spill Lotto og Tipping på mobilen

Det ser imidlertid ut til at en overgang for Ribery går i vasken denne sommeren. Derimot skal det være inngått en avtale om at Franck Ribery blir Real Madrid-spiller neste sommer, skriver avisen Independent. En lignende avtale ble inngått i fjor med Cristiano Ronaldo. Det kan dermed se ut som Ribery blir Real spiller i 2010 sesongen.

- Etter tre massive signeringer har vi råd til å vente litt. Ribery har lov til å forplikte seg til den klubben han nå har kontrakt med. La oss nå se hvordan karrieren hans utvikler seg. Alle vet at Real Madrid er interessert i ham. Men livet er langt og hvis det ikke skjer denne sesongen kan det skje neste sesong, sier Real Madrids sportsdirektør, Jorge Valdano til Independent.

Fansen vil ha mer
Selv med de tre toppkjøpene Cristiano Ronaldo (Portugal), Kaká (Brasil) og Karim Benzema (Frankrike) er ikke fansen helt fornøyd. De hadde sett for seg at de fikk inn noen spanske toppspillere. Her kommer Xabi Alonso inn. Han er fansen sitt førstevalg.

Liverpool-manager Rafael Benitez har derimot priset Alonso helt ut av markedet, slik at Real Madrid nå dropper videre samtaler.

- Alonso er vår prioritet, hvis han passer inn i vårt budsjett, og dette ser ikke ut til å være tilfelle. Vi er langt ifra Liverpools summer. Liverpool har satt seg i en posisjon som gjør det vanskelig for oss og akkurat nå distanserer vi oss fra spilleren.

Real Madrid forteller videre at de har de samme problemene som Manchester City meldte om for en stund siden:

- Det er folk som har misforstått noe om Real Madrid. Når vi spør etter prisen på en spiller, ser de det som en mulighet til å tjene penger og oppgir helt hinsidiges summer. Vi ser etter alternativer til Xabi – det vil si spillere som har mye til felles med ham.

Ronaldo betaler tilbake
Real Madrid har brukt astronomiske summer på å skaffe seg spillere gjennom årene. Ronaldo er ikke et unntak.

Allerede etter en dag har Ronaldo begynt å betale tilbake til Real Madrid. Der David Beckham ble presentert på en liten bane med 5000 tilskuere, har Ronaldo slått til med hele 80 000. Beckham klarte i løpet av et halvt år å selge over 1 million drakter med navnet sitt på, mens Ronaldo solgte ut hele beholdningen i løpet av to timer.

Det var riktignok bare 3000 drakter til salgs denne dagen, og ikke alle betalte de 700 kronene drakten kostet. Rundt 300 ble stjålet, men det skal likevel gi inntekter på nesten to millioner kroner.

Kaká klarte «bare» å selge 600 drakter den første dagen.

Vanskelig å hente spanjoler
Men fansen venter ennå på spanske stjerner som de kan bruke pengene på. De hadde sett for seg Xabi Alonso og David Villa, men ingen av dem har kommet til klubben. Ennå.

- Det er beviselig mye vanskeligere å signere spanske toppspillere enn internasjonale stjerner, sier Valdano.

Selv om klubben nå er mer forsiktig i pengebruken sier Valdano at Real ville være fulltallig hvis de signerte to eller maks tre spillere til.

Samtidig er han storfornøyd med å ha slått Manchester United på målstreken i kampen om Lyons Karim Benzema.

- Vi er glad vi fikk ham. Han er bare 21 år gammel og har en stor fremtid. Han er sterk, bruker begge føtter og har stå på viljen som alle unge spillere bør ha.

Ingen vil dra
Den eneste måten Real nå kan få Alonso er ved å tilby spillere tilbake for å presse prisen ned. Problemet er bare at det er ingen spillere som vil dra.

- Selv om spillermarkedet er i en nedgangsperiode har vi fått en masse tilbud på våre spillere, men det er vanskelig å overtale spillerne til å dra.

De vil kanskje være i klubben nå som det ser ut til å bli nye storhetstider i den spanske klubben.

Sjekk siste fotballnytt her!
Sjekk siste sportsnytt her!