ROMA – BAYERN MÜNCHEN 3-2:

Første omgang i mesterligaoppgjøret mellom Roma og Bayern München på Stadio Olimpico tirsdag kveld tilhørte tyskerne og ikke minst Mario Gomez. I hvert fall om man ser på målprotokollen.

Den tyske landslagsspissen scoret to ganger, i det 33. og 39. minutt i første omgang, og sørget for at Bayern kunne gå til pause med en komfortabel ledelse. Vertene hadde imidlertid ikke gitt opp.

Slo i blinde
For etter pause våknet hovedstadsklubben til liv, og i begivenhetens sentrum sto blant andre en rødhåret nordmann. John Arne Riise var delaktig da Roma hentet inn ledelsen til tyskerne.

Først ordnet Macro Borriello redusering etter forarbeid av Jeremy Menez, så var det duket for foten til Riise. Nordmannens pasning fant Daniele De Rossi, som satte inn utligningen for Roma.

- Det var så herlig å få pasningen på løpet mitt da jeg fikk lagt inn til De Rossi, fordi jeg ikke visste om han så at jeg startet på løpet mitt og så var det så deilig at pasningen min gikk helt fram til Daniele. Dette ga oss et stort kick og vi ville vinne kampen - vi var ikke fornøyd med uavgjort, skriver Riise på sin blogg.

- Genial pasning
Og vinne kampen skulle italienerne også gjøre. Fire minutter før slutt var det selvsagt Mr Roma himself, Francesco Totti, som satte inn vinnermålet på straffe i den italienske hovedstaden.

- Straffen vi får kommer ut fra en genial pasning fra Totti og et perfekt løp fra Marco. Vi har så mye herlig offensiv kreativitet og vi skaper mange sjanser, forteller den norske landslagsspilleren.

- Jeg har spilt veldig mange Champions League kamper men, dette er en av de mest spesielle! Det var en viktig kamp mot et bra lag og vi ligger under 0-2 til pause, men det vi presterer i 2. omgang er helt fantastisk.

Resultatet i Italia betyr at Roma er på andreplass i gruppe E med ni poeng. Bayern München topper med sine 12. I gruppens andre kamp slo Basel rumenske Cluj med 1-0. Sveitserne har seks poeng i gruppen, mens rumenerne har tre.

Sjekk siste fotballnytt her!

HTML EMBED