Gå til sidens hovedinnhold

Riise fikk Fulham-svar

Mark Hughes har talt.

Bjørn Helge Riise har fortsatt ikke spilt et eneste minutt med fotball under Mark Hughes i Fulham, og i forbindelse med landskampene mot Island og Portugal gjorde lillebror Riise det klart at han trengte en avklaring fra sjefen på om han kom til å bli satset på.

Nå har han fått den avklaringen.

Må bli
- Vi har vært i kontakt med Fulham, og fått beskjed om at Bjørn Helge ikke lånes ut, sier Riises agent, Tore Pedersen, til Nettavisen.

- Tilbakemeldingen var at de er kjempefornøyde med ham, og at hans sjanse kommer, legger Pedersen til.

Det største problemet er den interne konkurransen i Fulham. Den er kanskje aller størst på Riises midtbaneplass. Samtidig er 27-åringen alltid med på benken.

Det viser at veien fram til en plass på laget ikke nødvendigvis er altfor lang.

- De var soleklare på at han ikke kommer til å leies ut. I stedet roste de holdningene hans og innsatsen på trening, sier Pedersen.

Uten tap
Likevel legger ikke agenten skjul på at situasjonen må vurderes igjen senere i høst. Fulham og Manchester United er de eneste Premier League-lagene som ikke har tapt til nå i sesongen, og unngår London-klubben skader, samtidig som de fortsetter å gjøre det bra, skjønner alle at det kan bli vanskelig å spille seg inn på laget.

- Hvis han blir sittende på benken, så er det klart at det ikke vil være en bra løsning over tid. Kommer vi til jul, og han fortsatt ikke har fått noen muligheter, så vil ikke det være holdbart.

Riise spilte totalt 12 Premier League-kamper og 13 kamper i ligacupen, FA-cupen og Europa League for Fulham i fjorårssesongen. I år er Fulham utslått av ligacupen og ikke med i Europa. Dermed er det, foruten norske landskamper, kun Premier League og FA-cup som er aktuelt for Riise denne sesongen.

HTML EMBED

Kommentarer til denne saken