Under mandagens landslagstrening gikk John Arne Riise i bakken etter en duell med Espen Ruud. Riise ble liggende i spasmer og ble sendt rett på sykehuset.

Natt til tirsdag hadde Roma-spilleren kommet seg såpass at han via bloggen sin selv orket å sette ord på hendelsen.

- Jeg har vært veldig groggy i hele dag og husker ingenting om hva som skjedde, skriver han.

God natts søvn
John Arne Riise lå natten over på nevrokirurgisk avdeling til observasjon, selv om alle testene mandag så fine ut. Tirsdag formiddag ble han imidlertid skrevet ut, opplyser landslagets pressetalsmann Jon Mørland til Nettavisen.

- Jeg hadde en samtale med ham i morges, og John Arne er allerede tilbake til sitt gamle jeg. Han hadde spist bra og sovet godt, fortekker Mørland.

Likevel må han holde seg unna Ullevaal stadion tirsdag kveld:

- Dette er det medisinerne som bestemmer, men så vidt jeg forstår får John Arne verken se kampen på stadion eller på TV.

Les også: - Testene ser fine ut

Håpet å rekke kampen
Riise bærer ikke nag til Espen Ruud for at han nå ikke får spille Portugal-kampen.

- Det som skjedde på treningen i dag skjer innimellom på trening og kamp. Så Espen har ingenting å unnskylde seg for - fordi han er en ærlig og god spiller, skriver Riise i sin blogg.

Til tross for den dramatiske episoden håpet Riise i det lengste at han skulle rekke tirsdagens kamp.

- Det tok litt tid før jeg skjønte hva som hadde skjedd og at konsekvensen var at jeg ikke får spille i morgen mot Portugal. Det tok også litt tid før jeg forstod at dette var riktig avgjørelse av legen - fordi jeg hadde veldig lyst til å spille, skriver Riise, som mandag fikk besøk av familien på sykehuset.

Tippetips: Vi stoler ikke på Norge

Sjekk siste fotballnytt her!
Sjekk siste sportsnytt her!