RØA - TEAM STRØMMEN 3-1:

Røa har vært det klart beste damelaget i Norge denne sesongen, og vant serien overlegent med hele 15 poeng ned til andreplassen. Lørdag gikk de også til topps i cupen.

I finalen mot Team Strømmen på Bislett, var rødtrøyene fra Oslo hakket vassere enn motstanderen og kunne til slutt fortjent løfte kongepokalen.

- Det blir ikke bedre enn det her. Det er utrolig gøy. Nå skal vi endelig få feire disse gullene, det har vi ikke fått gjort enda, sier Siri Nordby til TV 2 Sporten.

LES OGSÅ:
Røa-treneren ønsker landslagsløsning
- Kan ha vært avgjørende

Tre kjappe mål
I en frisk og innholdsrik førsteomgang, sendte Marit Fiane Christensen rødtrøyene fra Oslo i føringen etter rundt 20 minutters spill.

Jubelen skulle imidlertid bli kortvarig. Bare to minutter senere utlignet nemlig Team Strømmen ved Ella Masar, og lagene var like langt.

Siri Nordby var helt klart ikke fornøyd med uavgjort, og i det 29. minutt sørget hun for ny Røa-ledelse. Målet kom etter at Nordby hadde skrudd et hjørnespark rett i mål.

Til tross for et annullert Strømmen-mål, og en stor sjanse til Røa ved Lene Mykjåland, sto 2-1 seg til pause.

(saken fortsetter under bildet)

Knutsen punkterte
Etter hvilen roet kampen seg betraktelig på Bislett. Omgangens høydepunkt kom 20 minutter før slutt, da Røas Marie Knutsen punkterte kampen.

Nok en gang var målet av det litt underlige slaget. Knutsen sendte i veien et innlegg fra høyresiden, men i stedet for og nå en medspiller, duppet ballen ned i det lengste hjørnet.

Strømmen klarte aldri å komme tilbake etter dette, og en skuffet Hege Riise måtte dermed konstantere at laget hennes ble ett nummer for små i lørdagens oppgjør.

- Vi kommer ikke opp mot vårt beste i dag. Gir bort ballen for høyt og blir for lette i duellspillet, sier Riise.

Her får du flere fotballnyheter
Klikk her for full oversikt over sportsnyhetene!

Vil du ha sportsnyheter tilsendt på mobilen? Send SPORT START til 1930. Tjenesten koster 2,- per melding.