REAL MADRID - MALAGA 2-0:

Det er liten tvil om at Cristiano Ronaldo er en begavet fotballspiller, og en viktig matchvinner for Real Madrid.

Men den tekniske portugiseren har også et talent for å pådra seg dumme utvisninger, og det viste han nok en gang da Malaga gjestet Santiago Bernabeu til ligakamp søndag kveld.

Brukte albuen
I det 70. minutt brukte han albuen i en duell med gjestens Patrick Mtiliga og fikk direkte marsjordre av oppgjørets kampleder.

Den målfarlige vingen protesterte heftig på utvisningen, men måtte til slutt rusle i garderoben uten gehør fra dommerne. Dermed må han stå over neste ligakamp mot Deportivo.

Dette er imidlertid ikke første gangen Ronaldo blir utvist denne sesongen. I møtet med Almeria i desember fikk han to unødvendige gule kort mot slutten og måtte forlate banen.

Scoret to
Fram til han måtte gå i dusjen hadde Ronaldo likevel gjort sine saker meget bra. Han hadde ikke scoret på de fire siste kampene, men etter 35 minutter var det slutt på måltørken.

Kaka fant lagkameraten med et presist innlegg, og portugiseren bredsidet inn 1-0. Tre minutter senere var han på farten igjen. Denne gangen tok han godt vare på et fremspill av Guti, og klinket ballen i mål med utsiden av foten fra rundt 20 meter.

Holdt unna
Til tross for at de måtte spille 20 minutter med én mann mindre holdt hjemmelaget likevel unna for Malaga de siste minuttene, og kunne dermed innkassere alle de tre viktige poengene.

Real Madrid ligger dermed på andreplass i La Liga med 44 poeng etter 19 kamper, fem bak serieleder Barcelona.

Ellers i Lag Liga søndag sikret Villarreal en 4-2 seier hjemme mot Rea Zaragoza, mens Atlético Madrid gikk på en smell borte mot Getafe. Valencia måtte nøye seg med 0-0 borte mot Tenerife, og Espanyol og Mallorca delte poengene etter å ha spilt 1-1.

Sjekk siste fotballnytt her
Sjekk siste sportsnytt her