Gå til sidens hovedinnhold

Rodgers: - Ja, jeg burde hatt dobbel lønn

Fikk nye Mario Balotelli-spørsmål.

Etter at han signerte Mario Balotelli i fjor sommer har ikke Liverpool-manager Brendan Rodgers gjort så mye annet enn å snakke om italieneren.

Balotelli er alltid et interessant tema for journalistene og med motgangen spissen har hatt i Liverpool, går det ikke lenge mellom kritiske spørsmål.

Det er likevel ikke bare pressen som liker å snakke om Mario Balotelli. Tidligere Manchester City-manager Roberto Mancini, som jobbet med Balotelli i både City og Inter, var også nylig ute og sa sitt om Liverpool-spilleren.

- Jeg håper Mario våkner opp en dag og innser at han er i ferd med å kaste bort alt, var noe av det Mancini sa om sin tidligere City-elev.

Mancini sammenlignet også 24-åringen med skandalespiss Adriano.

Rodgers-spøk
På en pressekonferanse torsdag ble Liverpool-manager Brendan Rodgers konfrontert med disse utspillene og andre kommentarer fra kollegaen.

Nordiren hadde spesielt merket seg én ting ved Mancinis uttalelse.

- Han sa vel at jeg burde ha fått dobbel lønn for å jobbe med Mario. Der har han rett og jeg skal snakke med eierne om det, spøker Rodgers ifølge BBC.

- Roberto kjenner selvsagt Mario godt. Mario er en bra fyr. Han har ikke scoret målene vi ønsker, men vi ønsker å finne en løsning på det her.

Balotelli har de siste dagene blitt koblet bort fra Liverpool, og Juventus skal angivelig være interessert, men Rodgers er klar på at Balotelli skal bli.

- Han skal ingen steder nå i januar, sier Liverpool-sjefen.

Sturridge trener
En god nyhet for Liverpool er at spissen Daniel Sturridge er tilbake i trening etter et langt skadeavbrekk. Spissen er imidlertid ikke kampklar.

- Han er tilbake og jobber bra. Han er ikke klar for å spille kamper, men vi håper han vil bli det løpet av kort tid, sier Liverpools manager.

Glen Johnson, Adam Lallana og Steven Gerrard er andre spillere som kan bli klare til lørdagens bortekamp mot Aston Villa i Birmingham.

Jon Flanagan nærmer seg også comeback.