Gå til sidens hovedinnhold

Rodgers: - Like gode som hvem som helst

Alex Ferguson mener Liverpool har langt igjen til gamle høyder.

Brendan Rodgers forsøker å overbevise Liverpool-spillerne om at de ikke har noe å frykte mot Manchester United søndag.

Nordirske Rodgers har hat en trøblete første sesong som manager på Anfield. Klubben ligger allerede 21 poeng bak erkerivalen og serielederen fra Manchester.

Liverpool-manageren mener laget har bevist i enkeltkamper at førsteelleveren kan konkurrere med hvem som helst.

- Vi er i bra slag, og har vunnet sju av de siste ni kampene. Jeg begynner å se at spillerne våger å spille. Det er viktig, konstaterer Rodgers ifølge Liverpool Echo.

Mannen med ansvar for de røde fra Merseyside påpeker at det ikke er en tilfeldighet at klubben presterer bedre når det ikke har pågått kamper i europaligaen.

Vil forsterke
Rodgers påpeker også at det vil ta tid å bygge laget han ønsker seg i Liverpool. Foreløpig er ikke spillerstallen god nok til å prestere jevnere, mener han.

- Vi var bedre enn Manchester United på Anfield, selv med ti spillere. Vi burde ha slått Manchester City og spilte uavgjort mot Chelsea. Vi er like gode som hvilket som helst annet lag i ligaen. Forskjellen mellom oss United er stabiliteten og bredden i stallen, ikke kvaliteten, sier Rodgers.

Les saken: Ferguson advarer dommeren om Suarez

Den tidligere Swansea-manageren synes ikke søndagens storkamp på Old Trafford er et oppgjør Liverpool er nødt til å vinne.

- Det en skal bedømme ut ifra er hvordan ting er gjennom en hel sesong. Men det tar ikke bort størrelsen på denne kampen. Dette er en sjanse til å vise hvor godt vi kan prestere, poengterer Brendan Rodgers.

Sjekk de siste Premier League-nyhetene her!

HTML EMBED
Get Adobe Flash player
addCustomPlayer('16i1m8ibj77gv1lm2nquhf86nu', 'C4473D7CA3E4464BB37427E0BB13D300', '1cpy8b4eyi6li1x07a6u64h1ae', 468, 464, 'perf16i1m8ibj77gv1lm2nquhf86nu-1cpy8b4eyi6li1x07a6u64h1ae', 'eplayer14');

- Lang vei
Ved kampstart klokka 14.30 sitter kollega Alex Ferguson på den andre benken, vel vitende om at Manchester United har skaffet seg en godt forsprang til konkurrentene.

Skotten mener Rodgers er heldig dersom han får nok tid av Liverpool-eier John Henry til å forme merseysidernes nye lag. Ferguson tror ikke Liverpool kommer tilbake i toppen av Premier League med det første.

- Tålmodighet er nøkkelen i fotball, og hvis Brendan får det er han veldig heldig. Det er glimrende at Liverpool-fans er beredt til å vise tålmodighet, fordi det er nødvendig. Det er en lang vei tilbake dit hvor de var før i tiden, sier Ferguson ifølge Manchester Evening News.

- Det er vanskelig å måle styrken til Liverpool-laget opp mot mannskapet de har hatt før. De har ikke vunnet ligaen på over 20 år. det er lang tid for en klubb som Liverpool, fortsetter United-manageren.

Følg storkampen Manchester United-Liverpool direkte i Nettavisens livesystem fra 14.30!

Reklame

Ekstremt høy strømpris – slik kutter du regningen

Kommentarer til denne saken