Gå til sidens hovedinnhold

Rodgers: - Vi er ikke på det nivået

Men Liverpools sjef skryter av Mario Balotelli.

HTML EMBED

LIVERPOOL - LUDOGORETS 2-1:

Det ble dramatisk da Liverpool tirsdag spilte sin første kamp i Champions League siden 2009. De røde vant 2-1 over lille Ludogorets fra Bulgaria.

Mario Balotelli sendte Liverpool foran mot slutten, men på overtid utlignet gjestene. Rett etter fikk Liverpool straffe, som Steven Gerrard satte i mål.

De fleste som så kampen sa seg nok enig i at Liverpool var langt unna det nivået klubben tidvis viste sist sesong. Vertene slet med å bryte ned et hardtkjempende Ludogorets. Bulgarerne hadde også noen farlige sjanser.

I Viasats studio etter kampen mente Kjetil Rekdal at Liverpool rett og slett ikke er gode nok til å hevde seg nevneverdig i Champions League og Liverpools manager Brendan Rodgers er enig i at nivået nå må opp.

- Vinner du hjemme og får meg deg poeng borte, har du en sjanse. Men vi er ikke på samme nivå som vi var sist sesong. Vi har mange nye spillere som trenger tid på å tilpasse seg. Vi jobber med saken, sier han ifølge Daily Mail.

- Vi viste god moral. Tidvis hadde vi kvalitet i det vi gjorde, men rotet det til da den avgjørende pasningen skulle slås, men vi ga aldri opp. I denne turneringen handler det om å vinne kamper. Noen ganger er det også slik at du spiller bra, men sitter igjen uten et godt resultat, sier Brendan Rodgers.

Liverpool-sjefen er glad for at Champions League-premieren nå er unnagjort.

- Det er viktig for klubben å være tilbake i turneringen og dette var en kamp vi visste ville bli vanskelig. Det var et teknisk godt lag. Vi måtte være tålmodige og endre formasjon. Mario Balotelli scorer et utrolig mål, men jeg er skuffet over at vi slipper inn et mål imot på overtid, sier Liverpools manager.

Rodgers tror scoringen til Balotelli vil gi spissen selvtillit.

- Han er vant til å score mål. Han hadde gått to kamper uten scoring nå. Han trenger å komme mer inn i boksen. Jeg sa det til ham i pausen: Når ballen er ute på kanten, så må du bevege deg mot straffemerket, sier nordiren.

- Han er høy og god i luften. Han har gode berøringer og avslutningen som ble mål var fantastisk. Han jobbet hardt og prøver å finne seg til rette her.

I tillegg til Ludogorets skla Liverpool også møte Real Madrid og Basel i gruppespillet av Champions League. Real Madrid slo Basel 5-1 tirsdag.

Kommentarer til denne saken