Gå til sidens hovedinnhold

Rognes første for Celtic

Reddet poeng – nå tror midtstopperen på seriegull. Se video!

CELTIC-KILMARNOCK 1-1: Celtic hadde sjansen til å gjeninnta tabelltoppen da de tirsdag kveld hadde Kilmarnock på besøk på Celtic Park. Tre poeng ville sørge for at jula kunne møtes på best mulig vis, men bortelaget fra East Ayrshire ville det annerledes.

Sjokkerte Celtic-fansen
Det sto 0-0 til nesten en time var spilt, da storscorer Conor Sammon ble spilt gjennom for bortelaget. Alene med keeper Fraser Forster scoret Kilmarnock-spissen sitt 15. mål for sesongen, og over 44.000 Celtic-supportere ristet fortvilet på hodet.

Celtic presset på, og hadde en kanonade mot Cammy Bell i Kilmarnock-målet, uten å få hull på byllen.

Ikke før Thomas Rogne dukket opp.

Seks minutter gjensto da den gamle Stabæk-stopperen dukket opp ved bakerste stolpe, og headet elegant over Bell og inn ved den motsatte stolpen. Kilmarnock-keeperen var sjanseløs, og Rogne kunne notere seg for sin første scoring for Celtic – uten at han er så altfor lykkelig av den grunn.

- Målet var i og for seg bra, men jeg bryr meg lite om det akkurat nå.

- Vi tapte to poeng i dag, i en kamp vi absolutt burde vinne. Vi hadde 25 innlegg bare i andre omgang, og når de bare har ett skudd på mål, sier det seg selv at dette ikke var bra, skriver Rogne i en sms til Nettavisen.

Tror på gull
Dette var Celtics tredje strake uavgjort på hjemmebane, og resultatet betyr at de grønnkledde er to poeng bak erkerivalen Rangers, samtidig som de har en kamp mer spilt.

Thomas Rogne er likevel optimist.

- Det blir tett i ligaen i år, Rangers har også tapt en del poeng i det siste, så vi har fortsatt stor tro på at vi skal ta gull, skriver 20-åringen.

Se Rognes scoring her:

HTML EMBED

Sjekk siste fotballnytt her
Sjekk siste sportsnytt her

HTML EMBED
Reklame

Kun i dag: 30 prosent på alt hos Christiania Glasmagsin

Kommentarer til denne saken