Gå til sidens hovedinnhold

Roma kontres i senk

Det er ingen grunn til å stole på Roma og da spiller vi Shaktar Donetsk. Sjekk onsdagens første oddstips.

Onsdagens langoddsprogram består av 50 objekter, der alles øyne selvsagt rettes mot London og storkampen mellom Arsenal og Barcelona. Elllers er det svensk og tysk ishockey på programmet. To utsatte kamper fra Serie A, norsk håndball og omkampen i fjerde runde av FA-cupen mellom Wigan og Bolton.

Tirsdagens to Champions League-kamper ga en klar indikasjon på at favorittene blir underbetalt. Milan tapte fortjent hjemme mot Tottenham til sørgelig lav hjemmeodds og Valencia sviktet som minst like stor favoritt hjemme mot Schalke 04.

Vi prøver oss derfor på storfisken denne onsdagen, og taler Roma midt imot.

Svak form
To forferdelig svake hjemmekamper av Roma nå (først heldige 1-1 mot svake Brescia) og lørdag 0-2 tap mot Napoli. Undertegnede har sett Roma i mange kamper denne sesongen, og det er nesten ufattelig at de har stått med 8-3-0 på hjemmebane forut for hjemmekampen mot Napoli. De skapte ikke en eneste kvalifisert målsjanse mot Napoli, og var også heldige som fikk med seg 1-1 mot Brescia i forrige hjemmekamp. Det går seint med Roma, det er dårlig rytme i laget og Roma var etter vår mening klart bedre på denne tiden i fjor.

Shaktar Donetsk er imidlertid et feiende flott fotballag å se på. Og et lag som elsker å kontre. Bortsett fra det forsmedelige 1-5-tapet borte for Arsenal, vant ukrainerne de resterende fem gruppespillkampene sine. Og for to år siden vant de som kjent Europa League.

For hjemmelaget returnerer Burdisso (den argentiske stopperen) og Mexes. Startoppstillingen til Roma ser ikke veldig sprek ut. En formløse Daniele de Rossi skal styre midtbanen sammen med forholdsvis ukjente Greco. På høyreflanken spiller Simone Perrotta (men han er vel ingen flankespiller) og på venstrekanten den gode franskmannen Menez. På topp stiller Roma-manager Luigi del Neri med Francesco Totti og Marco Boriello. Han starter altså med den kanskje beste spissen, Mirko Vucinic på benken.
Sannsynlig lagoppstilling Roma: Doni, Cassetti, Burdisso, Mexes, Riise, Perotta, Greco, Rossi, Menez, Totti, Borriello.

Bortelaget Shaktar Donetsk er utenfor sesong nå, men har faktisk spilt ni privatkamper før denne kampen. Laget ankom faktisk Roma allerede søndag. Slo som kjent Rosenborg 4-1 for halvannen uke siden på La Manga (stilte da sitt beste mannskap). Har kun vunnet fire av disse ni privatkampene, uten at man skal legge veldig mye vekt på dette.
Sannsynlig oppstilling: Pyatov (6), Srna (6), Rakitskiy (6), Chygrynskiy (3), Rat (6), D. Costa (6), Willian (6), Gai (6), Jadson (6), Eduardo (4), L. Adriano (6)

Dette er tilnærmet de samme spillerne som har deltatt i gruppespillet. Midtbanespillerne Kobin (spilte kun en av seks gruppespillkamper) og Fernandez (spilte ingen av gruppespillkampene) er skadet. Shaktar Donetsk har riktignok kun en seier mot italienske lag på ti forsøk i Eurooa, men i kveld tror vi den statistikken forbedres.

Roma tapte hjemme for rumenske Cluj i fjorårets Champions League, de tapte hjemme for sveitsiske Basel i gruppespillet denne sesongen. Shaktar Donetsk er et klart bedre fotballag enn disse to, og dersom Roma fortsetter med sitt tversoverspill, blir de "drept" av ukrainerne over to kamper.

Vi synes oddssettingen på denne kampen er helt feil, og da er det svært spennende med et realt langskudd på borteseier på Stadio Olimpico i kveld. Norsk Tipping betaler 3,70 i odds for at Eduardo & co som vinnere, vi kjøper og setter 100 kroner på denne singelen.

Spilleforslag 1 onsdag:
Kamp Roma - Shaktar Donetsk 1,80 3,10 3,70
Klikk her for å spille denne singelen (innsatsen styrer du selv)

Nyttige lenker for odds og tipping:
Langoddsprogrammet
Lever spillene og sjekk resultatene på mobilen!
Bestill gratis kortleser her!
Følg kampene LIVE her
Øk vinnersjansene med systemspill

HTML EMBED

Kommentarer til denne saken