Gå til sidens hovedinnhold

Roma mangler 20 mål

Med tre spisser ute som har scoret nesten halvparten av Romas seriemål denne sesongen, tror vi laget får trøbbel borte mot Fiorentina.

Sportspills meny onsdag:
Oddstips 1: Jager sin åttende strake
Tippetips: Rooney endelig tilbake
V4 Bergsåker: En mann til å stole på
V65 Bjerke: Ny jackpotgevinst

Det er et riktig fint langoddsprogram Norsk Tipping byr på onsdag, selv om det i all hovedsak er cupfotball på programmet. Spennende omkamper mellom Manchester United - West Ham og Arsenal - Swansea spilles i England, der også Chelsea og Southampton skal ut i en hengekamp i premier League. I både Spania, Italia og belgia er det kvartfinaler i cupen som gjelder. I Sverige spilles det ishockey i både Eliteserien og Hockeyallsvenskan.

Så lett spiller du på oddsen på mobilen!

Dagens langskudd
Oostende - Cercle Brügge H 2,60
Kvartfinale i den belgiske cupen der bortelaget har en 2-1 ledelse å gå på etter det første møtet. Hjemmelaget er på strak kurs mot opprykk til øverste nivå og har fem poengs ledelse til Westerlo når sesongen er mer enn halvspilt. Det har de blant annet etter knallsterke 8-2-0 på hjemmebane. Solide 5-1-0 på de seks siste seriekampene før jul. Lillebror i Brügge, Cercle Brügge, ligger helt sist i 1. divisjon med sine 14 poeng og har fire poeng opp til sikker plass. Med 0-3-3 på de seks siste seriekampene før jul, er det lite som tyder på at Cercle klarer å overleve. Topplaget i 2. divisjon mot bunnlaget i 1.divisjon. Hvordan bortelaget er gjort til ganske klar favoritt her er ikke lett å begripe og 2,60 for hjemmeseier ser ut som et flott langskudd onsdag.

Coventry - Tranmere B 2,85
Hederskronte Coventry har altså havnet i anonyme League One og ligger på en beskjeden 13. plass med sine 37 poeng, men det er kun seks poeng opp til nederste playoffplass og fjorten poeng ned til streken. Formen viser brukbare 3-1-2 på de siste seks (men de to sist er tapt), men hjemme er ikke tallene bedre enn 3-5-5. Tranmere hadde en liten formsvikt like før jul, men har fått opp farten igjen og står nå med fire strake seire. Dermed har Tranmere tilbaketatt tabelltoppen med sine 53 poeng (a poeng med Doncaster på 2. plass). Meget sterke 7-4-2 på bortebane for bydelslaget i Liverpool, som nesten er kjemisk fritt for skader nå. Coventry har altså vunnet kun tre av sine tretten hjemmekamper, mens Tranmere kun har tapt to av tretten bortekamper. Likevel betales hjemmeseier med 2,00 i odds og bortelaget til 2,85 og da er det ikke vanskelig å skjønne at er det er borteseieren som må spilles her.

Dagens avslag
Arsenal - Swansea
Arsenal har ikke bedre enn 5-2-3 hjemme på Emirates denne sesongen og merk at et av tapene er kommet mot nettopp Swansea (0-2). Swansea holder koken bra og tok et meget sterkt bortepoeng mot Everton lørdag (0-0). Det var imponerende ettersom laget hadde to tøffe cupkamper i beina fra den uken (først 2-2 hjemme mot Arsenal og deretter en råsterk 2-0 seier borte mot Chelsea i ligacupen). Er helt oppe på 9. plass i premier League med sine 30 poeng. 1,42 for hjemmeseier her, er det meget lett å hoppe over.

OBS! Nå kan alle spille uten kortleser

Dagens spill
Fiorentina - Roma

Kvartfinale i Coppa Italia, det spilles ikke returkamp som det faktisk gjøres i semifinalen. Lazio og Juventus er allerede klare for semifinalen. Begge lagene kommer fra to strake tap og Fiorentina gikk altså på et meget overraskende 0-2 tap hjemme for svakt plasserte Pescara i siste hjemmekamp. Det var sesongens første hjemmetap på Stadio Artemi Franchi (7-2-1). Fulgte opp med en svak kamp borte mot Udinese søndag (tap 1-3) og Vincenzo Montellas mannskap er i småtrøbbel nå. David Pizarro kan bli klar etter skade og ellers skal det ikke være nye skader for Fiorentina. Søndag venter det hjemmekamp mot godtgående Napoli i serien, og det kan påvirke litt i forhold til laguttak i kveld.

Også Roma kommer fra to strake tap, begge på bortebane. Først halvstygge 1-4 borte mot Napoli for halvannen uke siden og deretter 0-1 mot hjemmesterke Catania i helgen. Roma røk for øvrig ut i kvartfinalen sist sesong (tap 0-3 borte mot Juventus). Trener Zdenek Zeman har tatt med seg denne troppen til Firenze: Balzaretti, Bradley, Burdisso, Castan, De Rossi, Destro, Dodo, Ferrante, Florenzi, Frediani, Goicoechea, Lucca, Marquinhos, Piris, Pjanic, Stekelenburg, Svedkauskas, Tachtsidis, Taddei. Det betyr at spissene Francesco Totti, Pablo Osvaldo og Erik Lamela ikke er med. Denne trioen har alene sørget for 20 seriemål for Roma denne sesongen. For øvrig stiller Roma med sine beste menn. Vi merker oss ellers at Roma har hjemmekamp mot Inter til helgen i Serie A, og muligens har den kampen større fokus.

Det står 3-4-1 på de åtte siste tilsvarende i Firenze og begge lagene kommer altså fra to strake tap. Francesco Totti har vært strålende for Roma denne sesongen og også Lamela har imponert. Når i tillegg Osvaldo mangler er det tynt fremover. Vi synes dette ser ut som klar fordel Fiorentina og selv om oddsen er senket fra 2,10 til 1,95 synes vi dette ser ut som en klar fordel Fiorentina. Kampen kan spilles som singel og vi nøyer oss med et singelspill i vårt andre oddstips denne onsdagen.

Spilleforslag 2 onsdag (spillestopp kl 20.55):
Kamp 175 Fiorentina - Roma 1,95 2,90 2,80
Klikk her for å levere denne singelen (innsatsen styrer du selv)

Nyttige lenker for odds og tipping:
Langoddsprogrammet
Lever spillene og sjekk resultatene på mobilen!
Bestill gratis kortleser her!
Følg kampene LIVE her
Øk vinnersjansene med systemspill

Kommentarer til denne saken