Gå til sidens hovedinnhold

Roma slår tilbake

Etter fire strake poendelinger skal hovedstadslaget tilbake på vinnersporet i dagens oppgjør mot Fiorentina.

Sportspills meny søndag:
Solvalla V64:Gullgutten tilbake

Søndagens langoddsprogram inneholder kamper fra blant annet Premier League, Bundesliga, Primera Division, Ligue 1 og Serie A.

Dagens langskudd
SC Bastia—Olympique Lyon H 2.70

Ligue 1. SC Bastia ble holdt til 1-1 i øyderbyet mot bunnlaget Ajaccio onsdag, og har tatt poeng i de fire siste (2-2-0). Ligger midt på tabellen med 23 poeng fra 16 kamper. Vist seg vanskelig å slå hjemme på Korsika hvor de har 6-1-0, men det skal nevnes at samtlige seiere er tatt mot lag fra nedre halvdel. Poengdelingen kom mot Marseille. Vingen Khazri måtte tidlig ut med en skade sist og må stå over dagens.

Med 1-1 hjemme mot Toulouse torsdag halter Lyon videre i serien. Ligger på en svak 12.plass med 20 poeng. Ble overkjørt av PSG med 0-4-tap i forrige bortekamp, og står med svake 2-0-5 på fremmed gress. Kun tatt poeng mot St. Etienne og tabelljumbo Sochaux på tur. Lacazette (a) og Malbranque (m) pådro seg mindre smeller sist, men skal være tilbake i dag.

Årets Lyon-utgave er den svakeste på lenge og vi tror gjestene kan gå på nok en smell i dag. Bastia har vist seg stødige hjemme på Korsika, og vi sender avgårde et langskudd på H til 2.70 i odds.

Dagens avslag
Inter—Parma H 1.55

Syv strake uten tap og to poengdelinger på rad er status for Inter, som ligger på fjerdeplass i Serie A med 27 poeng. 7-6-1 totalt. Misbrukte muligheten til hale innpå pallen med 1-1 mot bunnlagene Bologna og Sampdoria på de to siste, og står med 4-2-1 hjemme. Sliter fremdeles med skader på blant annet Walter Samuel, Diego Milito, Mauro Icardi og Cristian Chivu. Parma slo til med en sterk 1-0-seier over Napoli i forrige bortekamp, men maktet ikke å følge opp i sist rundes oppgjør mot Bologna som endte 1-1 hjemme. Ligger på 10.plass med 17 poeng, og står med 1-2-3 borte. Joel Obi, Nicola Pavarini, Daniele Galloppa er ute. Spissen Cassano, som har puttet i de to siste kampene, testes før kampstart. Skal være fordel hjemmelaget i dag, men vertene spiller mye uavgjort, og når Parma i tillegg tuktet Napoli i forrige på tur lar vi lave 1.55 på H hvile i fred og ro.

HTML EMBED

Norsk Tipping

BGFlashEmbed('http://widget.tippebannere.no/Moduler/MestSpilte.swf','popular','http://widget.tippebannere.no/OddsenHome.ashx?func=favorites','Nettavisen_Oddsen2.0');

Dagens spill
Roma – Fiorentina

Med ti strake seiere og kun én baklengs i samme periode var det lite å utsette på Roma innledningsvis i Serie A. Men før eller siden måtte det bremse opp, og den uslåelige formen viste seg vanskelig å opprettholde.Vertene kan fremdeles skryte av å være ubeseiret, men med fire poengdelinger på rad har laget falt ned til 2.plassen med 34 poeng, seks bak Juventus på topp. Spilte 1-1 borte mot Atalanta sist, og står med sterke 5-2-0 både hjemme og borte.

Vertene kan glede seg over at viktige Totti er tilbake i troppen. Kapteinen starter trolig på benken, men mye tyder på at teknikeren vil få sine første minutter siden oktober. Manager Garcia melder også at Pjanic og Ljajic er klare for spill igjen, noe som vil gi laget et offensivt løft. Eneste skadefravær er Federico Balzaretti.

Fiorentina fikk spille med én mann mer i store deler av 2.omgangen mot Hellas Verona hjemme mandag, og halte til slutt i land seieren. Til tider vist seg lette bakover, som også kom til syne i Verona-oppgjøret, hvor gjestene reduserte til 3-4 tross undertallsspill. Men det holdt altså inn, og laget henger dermed med i toppsjiktet av tabellen. Er nummer fem med 27 poeng. Står med 4-1-2 borte, hvor de tapte 0-1 mot Udinese sist.

Spissen Mario Gomez kan være tilbake på benken for gjestene, mens Hegazy, Vecino og Pasqual stadig er skadet.

Roma trenger alle tre for å tette igjen luka til rivalen Juventus, og vi tror vertene lykkes. Garzia får tilbake flere sentrale spillere og kan mønstre en sterk førsteellever. Forsvaret til Fiorentina har vist seg ustødige og kommer til å få det tøft med å holde stand i 90 minutter. 1.80 på Roma kjøpes og blir dagens spill.

Spilleforslag 1 søndag (spillestopp kl 12.55):

Roma – Fiorentina 1.80 3.25 3.50

Klikk her for å levere dette spillet

Kommentarer til denne saken