PALERMO - ROMA 3-1:

Roma, med John Arne Riise med fra start, hadde muligheten til å innta tredjeplassen på tabellen i Serie A, men ble i stedet virkelig satt på plass av tabellnaboene Palermo i søndagens kveldsmatch i Italia.

Vertene fra Sicilia tok ledelsen etter 20 minutters spill, da Josip Ilicic kom seg løs på venstrekanten. Midtbanespilleren fant Fabrizio Miccoli, som satte ballen i nettet med et velplassert skudd.

Roma var tannløse gjennom hele kampen på Stadio La Favorita, og midtveis i andre omgang gikk oppgaven fra vond til langt verre.

Da doblet nemlig kampens store spiller, Ilicic, ledelsen, før Antonio Nocerino la på til 3-0 bare fire minutter senere.

Dermed var kampen i realiteten avgjort, og Romas forsøk framover på banen forble halvhjertede og ufarlige.

På overtid banket riktig nok Francesco Totti inn sitt andre mål for sesongen med en kontant avslutning fra spiss vinkel, men det var også det siste som skjedde i kampen.

Det betyr at Roma, i stedet for å klatre opp på tredjeplass, blir forbigått av Palermo på tabellen, og befinner seg nå på sjuendeplass.

Avstanden opp til Milan på topp er på åtte poeng, men med tanke på klubbens fantastiske avslutning på fjorårssesongen - der laget holdt på å frarøve Inter seriegullet - bør man ikke avskrive John Arne Riise og hans lagkamerater ennå.

Sjekk siste fotballnytt her!
Sjekk siste sportsnytt her!

HTML EMBED