Det er den spanske avisen La Tercera som skriver at en Barcelona-spiller har jukset med dopingprøven – og at klubben skal ha kjent til saken i flere uker.

Det spanske nettstedet Sport.es skriver at klubben vet hvem spilleren er - og at det skal dreie seg om ingen ringere enn den brasilianske stjernen Ronaldinho. Brassen skal ikke ha vist seg på Camp Nou siden torsdag forrige uke, noe som gir vann på mølla om at det skal være snusk i klubben som har underprestert i årets La Liga.

Jukset foregikk ved at spilleren blandet vann og c-vitaminer og leverte det i stedet for en urinprøve.

Avisen siterer en lege, som kan forestille seg at den brasilianske stjernespilleren har brukt anabole sterioder for å komme tilbake i form.

Umotiverte

Under søndagens kamp mot Mallorca ble Deco kontinuerlig mobbet av fansen, og byttet rett og slett ut seg selv i pausen. Etter at det ble kjent at Riikjard ikke får fornyet tillit i klubben, har Ronaldinho og Deco tydeligvis bestemt seg for å ta en tidlig sommerferie.

Den spanske avisen AS skriver at Ronaldinho og Deco har tatt alt for lett på Barcelonas personorienterte treningsstil, og at begge spillerne nok forlater katalanerne etter sesongslutt. Ronaldinho virker, i følge avisen, som han mentalt allerede er langt unna Barcelona og at en overgang til AC Milan nok ikke er langt unna.

Her får du flere fotballnyheter

Klikk her for full oversikt over sportsnyhetene!

Vil du ha sportsnyheter tilsendt på mobilen? Send SPORT START til 1930. Tjenesten koster 2,- per melding.

Les sportsnyheter på mobilen: Send NETT til 1930 (gratis bokmerke).