REAL MADRID - ATHLETIC BILBAO 3-1:

Bale-sagaen er enda ikke over, og scenen Real Madrid hadde rigget opp på Santiago Bernabéu i påvente av at overgangen skulle gå i orden var rigget ned når det spanske hovedstadslaget tok i mot Athletic Bilbao hjemme søndag formiddag.

Bilbaos Ander Herrera har vært koblet til Manchester United og 24-åringen var med i troppen mot Real Madrid, men startet på benken for baskerne.

Real Madrid er ubeseiret på hjemmebane så langt denne sesongen, og de hvitkledde hadde ikke tenkt til å la Athletic Bilbao få ødelegge den statistikken.

Cristiano Ronaldo følte nok en lettelse da han endelig fikk åpnet målkontoen i La Liga denne sesongen mot Athletic Bilbao. Han satte inn 2-0 scoringen, mens nysignerte Isco scoret de to andre målene.

Cristiano i gang
Oppgjøret startet jevnt mellom de to lagene, men etter 25 minutter var det stortalentet Isco som skulle starte scoringsballet for Real Madrid. Et innlegg fra Karim Benzema endte hos Isco inne i boksen, som rolig la ned ballen og plasserte den i nettet bak keeper Iago Herrerin i Bilbao-målet.

Cristiano Ronaldo har ikke hatt scoringsformen inne de første kampene i årets La Liga, og portugiseren var sulten på en scoring. Etter å ha vært i offside litt for mange ganger, steg han høyest på et innlegg fra Angel Di Maria og stanget Real Madrid opp i 2-0 rett før pause.

Isco med to mål
En av Real Madrid nysigneringer har virkelig bestemt seg for å vise seg fram i Real Madrid-trøya. Isco storspilte i sommerens U21-EM for Spania og har ikke gjort det dårligere etter at han ankom den spanske hovedstadsklubben.

I andre omgang skulle han øke ledelsen for Real Madrid til 3-0 med en flott scoring etter 71 minutter.

Athletic Bilbao mistet ikke håpet til tross for å ligge under med tre mål, og ti minutter før slutt satte Ibai Gomez inn reduseringen for baskerne.

Real Madrid har nå full pott på sine første fire kamper i La Liga, mens Athletic Bilbao har to seire og to tap.