Gå til sidens hovedinnhold

Ronaldo fornærmet av Ferguson

Fotballhelten mener skotten viste mangel på respekt.

Manchester United-manager sir Alex Ferguson var rasende etter tapet for Real Madrid tidligere denne uka og nektet å snakke med pressen.

Det var en omstridt utvisning av Uniteds Nani som gjorde skotten så forbannet. Før møtet som ble spilt tirsdag satt imidlertid kommentarene svært løst hos veteranen.

Ferguson ble blant annet spurt om å sammenligne Ronaldo og Cristiano Ronaldo før møtet. Brasilianske Ronaldo gjorde livet surt for United med sine scoringer i 2003, mens det var ventet at den portugisiske Ronaldo ville skape problemer for United i kampen tirsdag. Det gjorde han får så vidt også, og scoret 2-1-målet for spanjolene.

Gammel og feit
I sin beskrivelse av Ronaldo, han fra Brasil, bruke United-manageren ord som «gammel» og «feit», i et forsøk på å være morsom.

Spisslegenden synes imidlertid ikke det var morsomt.

- Real Madrid stengte kjeften hans for meg. Det var respektløst. En proff som ham, som til og med er en engelsk sir, burde ikke slenge med leppa sånn, sier Ronaldo ifølge The Mirror.

36-åringen, som tidligere har blitt kåret til verdens beste spiller, har slitt mye med vekten etter at han la opp som fotballspiller, noe som angivelig skyldes en sykdom.

Som deltaker i et realityprogram på brasiliansk TV, har imidlertid den tidligere måltyven gått ned flere kilo de siste månedene.

- Ferguson mangler klasse. Jeg har ikke ord. Men etter dette håper jeg alle lag han er manager for taper, sier 36-åringen om Ferguson.

(artikkelen fortsetter under bildet)

En legende
Ronaldo jobber nå som ambassadør for VM i 2014, som går av stabelen i spisslegenden hjemland.

Som spiller var 36-åringen innom en rekke storklubber. Han spilte blant annet for PSV, Barcelona, Inter, Real Madrid og AC Milan i sin aktive karriere.

Spissen fikk også med seg 98 landskamper for Brasil og scoret 62 ganger med flagget på brystet. I VM-sluttspillet scoret han 15 mål i perioden 1998 til 2006.

Ronaldo la opp som fotballspiller i 2011 etter et opphold i Corinthians.

Se video av Ronaldo:

HTML EMBED

Kommentarer til denne saken