Gå til sidens hovedinnhold

Ronaldo og Bale lekte seg

Ikke bare mange mål - lekre mål.

SCHALKE - REAL MADRID 1-6:

Når Real Madrid presenterer en startoppstilling med navn som Cristiano Ronaldo, Gareth Bale og Karim Benzema i angrepsposisjon, kan du like gjerne forvente scoringer.

Mange scoringer.

Real Madrid lekte seg til 6-1-seier over Schalke i den første av to kamper i Mesterligaens åttendedelsfinale, og den spanske klubben beviste at den blir meget vanskelig og hanskes med i år, etter ha blitt ydmyket ut av turneringen i semifinalen forrige sesong.

- Kvalitetsforskjellen var ganske tydelig i dag. Vi gjorde mange feil, og Real straffet oss hver gang, sa Schalke-spiller Julian Draxler etter det knusende nederlaget.

- Ronaldo var overalt. Vi så nøyaktig hvorfor han ble kåret til årets fotballspiller, sa Bendikt Howdes.

Bale rundet hele forsvaret
Den første scoringen kom etter 13 minutter, signert Bale, Ronaldo og Benzema. Sistnevnte fikk æren av å være sist på ballen, og sette inn 1-0-scoringen.

Noen minutter senere sto Bale for en av kampens flotteste prestasjoner, da han driblet seg forbi hele Schalke-forsvaret, og doblet til 2-0.


Ronaldo prøvde seg flere ganger før pause, men lyktes ikke før etter hvilen. Den målgivende pasningen fikk han selvfølgelig av Bale, men det knallharde skuddet som endte opp i det lengste hjørnet, skal Ronaldo får æren for selv.

Deretter var det Benzema sin tur igjen. Franskmannen satte inn 4-0 etter å ha spilt vegg med Ronaldo.

Dobbel for Bale og Ronaldo
Kampen, og i bunn og grunn hele åttendedelsfinalen, var så godt som avgjort allerede, men både Bale og Ronaldo ville ha et siste ord med i laget.

Bale satte inn sitt andre for kvelden da han ble sendt vakkert gjennom av Sergio Ramos, og kom alene med keeper.

Ronaldo satte både sitt og Reals punktum for kampen, da han rundet Schalke-keeperen, og satte inn 6-0 til gjestene fra Spania.

De tyske vertene fikk en bitteliten trøst like før kampslutt, da Klaas-Jan Huntelaar satte i 6-1 på en særdeles pen hel volley.

Maktdemonstrasjonen var det imidlertid lite å gjøre med, og Carlo Ancelotti og Real Madrid kan ta imot Schalke på Santiago Bernabeu med det som må være en uslåelig ledelse.

Kommentarer til denne saken