Cristiano Ronaldo har ikke vært i Manchester siden slutten på forrige sesong og har signalisert at han ikke har planer om å vende tilbake til England før fremtiden hans er avgjort. Onsdag møtte den portugisiske vingen imdlertid med Uniteds medisinske støtteapparat, på grunn av at han sliter med en ankelskade.

Sammen med leger fra det portugisiske fotballforbundet møtte Ronaldo representatner fra den engelske toppklubben i Lisboa, men partene kom ikke frem til en konklusjon på hvordan skaden skal behandles. I verste fall må fjorårets toppscorer i Premier League gjennomgå en operasjon.

- Manchester Uniteds medesinske apparat har møtt Ronaldo og det portugisiske fotballforbundet. Møtet gjelder behandlingen av en skade i høyre ankel.

- Som et resultat av møtet har vi kommet fra til at vi vil søke råd fra en spesialist på slike skader før vi tar noen videre beslutninger på hvordan skaden skal behandles. Avgjørelsen vil bli offentliggjort på et senere tidspunkt, heter det i en pressemelding fra Manchester United ifølge BBC.

Ronaldo avslørte i etterkant av årets EM-sluttspill at han spilte flere kamper under turneringen med en skade i foten.

Supervingen har i lengre tid blitt linket med en overgang til den spanske klubben Real Madrid og spilleren selv har betegnet dette som en drømmeovergang. United på sin side har uttalt at de ikke ønsker å selge Ronaldo, uansett pris.

Her får du flere fotballnyheter
Klikk her for full oversikt over sportsnyhetene!
Fotballgal? Prøv dette spillet!

Vil du ha sportsnyheter tilsendt på mobilen? Send SPORT START til 1930. Tjenesten koster 2,- per melding.

Les sportsnyheter på mobilen: Send NETT til 1930 (gratis bokmerke).