REAL MADRID-ALMERIA 8-1:

Cristiano har vært brennhett de siste kampene. Før dagens kamp hadde han scoret ni mål på tre kamper, og den gode formen fortsatte da Real Madrid tok imot allerede nedrykksklare Almeria hjemme på Bernebeu Santiago.

Portugiseren jaktet scoringsrekorden for antall scoringer i La Liga, og allerede etter fire minutter var rekorden hans. Ronaldo var sist på et frispark og kunne skli inn ledermålet. Det var det 39. målet for sesongen, noe som altså er rekord.

- Rekorden er for laget og fansen, sa Ronaldo etter kampen, ifølge Reuters.

Videre i kampen viste Real Madrid ingen nåde og vant til slutt hele 8-1.

Emmanuel Adebayor økte ledelsen etter en halvtime, men selv om Almeria fikk en redusering, var det ingen tvil om hvor seieren ville havne. Karim Benzema ga hjemmelaget 3-1 til pause, og etter pause slo Real seg løs.

Rekorden er 40
Emmanuel Adebayor fullførte sitt hat trick og Karim Benzema scoret sitt andre for dagen, før Ronaldo scoret igjen. Innbytter Joselu satte prikken over i-en med sitt 8-1-mål.

På slutten fikk også dagens målvakt Jerzy Dudek velfortjent hyllest da Jose Mourinho byttet han ut. Dudek forlater klubben etter sesongen.

Det andre målet til Ronaldo gjør at rekorden for antall mål i en sesong i La Liga er utrolige 40 mål på 38 kamper.

- Jeg er raus med lagkameratene mine fordi de er med meg. Dette er et lag. Jeg takker dem for de 40 målene, noe som var målet for alle, uttalte Ronaldo etter kampen.

Målet førte også til at Cristiano Ronaldo gikk forbi Lionel Messi når det gjelder antall mål for sesongen totalt. Portugiseren endte på 53 mål

Barcelona «B» vant
Messi på sin side har ikke vært nevneverdig involvert siden Barcelona vant seriegull, og var heller ikke med da Barcelona avsluttet borte mot Malaga.

Barcelona stilte meget reservepreget, men vant likevel 3-1 etter mål fra Bojan, Ibrahim Afellay og Marc Bertra.

Dermed endte Barcelona med kun tap i to kamper i årets sesong.

HTML EMBED