Gå til sidens hovedinnhold

- Ronaldo trodde han visste alt

José Mourinho forlater Real Madrid med et verbalt angrep på stjernespilleren der.

Tidligere Real Madrid-trener José Mourinho irriterte seg over superstjernen Cristiano Ronaldos manglende evne til å tåle kritikk i løpet av den siste sesongen i Real Madrid.

Mourinho avsluttet nylig sitt tre år lange treneropphold i den spanske hovedstadsklubben. Denne uken ble han ansatt som ny manager i Chelsea og tar fatt på sin annen periode i London-klubben. Han ledet også laget i 2004-2007.

Forholdet til Ronaldo var ikke alltid det beste i løpet av den siste sesongen i Real, innrømmer Mourinho ifølge Reuters.

- Jeg hadde bare ett problem med ham. Det var veldig banalt. Hvis en trener kritiserer en spiller fra et taktisk standpunkt, prøver han å forbedre noe. Han taklet ikke det på noen god måte. Han tror kanskje han vet alt, og at treneren ikke kan hjelpe ham med å utvikle seg.

Portugisiske Mourinho hyller likevel landsmannen. Ronaldo var lagets toppscorer med 34 seriemål.

- Cristiano har hatt tre fantastiske sesonger under meg. Jeg vet ikke om de var hans beste i karrieren, for han hadde også noen fantastiske øyeblikk i Manchester United. Vi ga ham en fantastisk mulighet, taktisk sett, slik at han kunne utnytte potensialet sitt og score mål og sette rekorder, mener Mourinho. (©NTB)

Reklame

Ekstremt høy strømpris – slik kutter du regningen

Kommentarer til denne saken