Gå til sidens hovedinnhold

Rønning inn på midtbanen

Finalelaget tas ut først på søndag, men lørdagens formasjonstrening tyder på endringer på midtbanen.

Søndag spiller de norske jentene for gullmedalje i fotball-EM. Dagen før tyder alt på at Trine Rønning tar tilbake plassen på midtbanen fra start. Ut forsvinner Unni Lehn.

Trener Bjarne Berntsen er imidlertid taus om laget.

- Laget tas ut i morgen. Det kan bli endringer fra forrige gang alt ettersom hvordan spillerne føler seg i morgen. Alle er friske og klare til kamp. Vi får krysse fingrene for at ingen får sykdom i løpet av natta, sier Berntsen til TV 2-Sporten.

Det har vært spekulert i om Isabell Herlovsen starter på benken, men på lørdagens trening var hun med i elleveren som ble drillet.

Lader batteriene
De norske jentene har en hviledag midre enn Tyskland, som spilte sin semifinale på onsdag. I tillegg har de norske jentene ekstra trøtte legger etter ekstraomganger mot Sverige i tillegg.

- Mentalt går vi på banen for å prestere best mulig. Jentene vet at den viktigste kampen i hele turneringen gjenstår. Vi får håpe at spillerne har klart å restiuere seg fysisk etter kampen mot Sverige, sier Berntsen.

Det ble tap for tyskerne i åpningskampen av turneringen, men treneren tror likevel ikke de tyske jentene stiller med noe psykisk overtak.

- Vi viste i åpningskampen at vi er i stand til å ryste verdens beste fotballag. Vi håper å gjenskape den kampen samtidig som vi finner tilbake til angrepsspillet vi har vist de siste kampene. Da kan det bli kjekt, sier Berntsen.

Midtstopper Ingvild Stensland gleder seg, og har tro på norsk gull i turneringen.

- Alt er fryd og gammen, alle er blide og gleder seg til kamp. Vi er på en kjempebølge. Sverige-kampen ga masse selvtillit, sier Stensland til TV 2-Sporten.

Reklame

Dette påskeegget er nesten for godt til å være sant

Kommentarer til denne saken