Gå til sidens hovedinnhold

Rooney: - Er her for å bli

United-spissen nekter for at han blir presset ut av klubben.

Flere britiske tabloider hevdet onsdag at Sir Alex Ferguson var i ferd med å godta et bud på 40 millioner pund (370 millioner kroner) for Wayne Rooney.

- Bare tull, skriver United-spissen i en tveet, og påpeker at ryktene kun er oppspinn.

Han avslutter innlegget med hæsjtaggen «#heretostay» (her for å bli) og sørger med det for at de ivrigste United-supporterne får en god natts søvn, likevel.

Ryktet om Rooneys avskjed med Old Trafford oppsto etter at Robin van Persi kom til klubben, og med det ga Ferguson et luksusproblem på spissplassene. Både Danny Welbeck, Javier Hernandez, Rooney og van Persie stiller som sterke kandidater.

Mot Fulham lørdag ble den tidligere Arsenal-spilleren prioritert, og Rooney måtte begynne kampen på benken. Da han kom inn i andreomgangen, pådro 26-åringen seg en lårskade, og kan miste opptil flere kamper.

Rooney har tidligere blitt fristet av Manchester City, men valgte å skrive under en femårskontrakt med United i 2010, og Sir Alex insisterer på at den engelske landslagsspissen er en del av hans framtidige planer.

Dersom det skal skje noe, må det uansett skje fort ettersom kun to dager gjenstår av overgangsvinduet. Følg med på Nettavisens overgangs-LIVE for å holde deg oppdatert.

Reklame

Kun i dag: 30 prosent på alt hos Christiania Glasmagsin

Kommentarer til denne saken