Gå til sidens hovedinnhold

- Rooney kan miste flere kamper

David Moyes står overfor et vanskelig dilemma.

Wayne Rooney sliter med en lyskeskade og sto blant annet over Manchester Uniteds møte med Norwich i romjula som følge av dette.

Det var også lenge tvil om hvor vidt 28-åringen kom til å spille en rolle i hjemmekampen mot Tottenham på første nyttårsdag.

Stjernespissen spilte hele kampen, som Manchester United tapte 2-1, men David Moyes er klar på at skadeplagene ikke er borte og at Rooney kommer til å stå over flere kamper på grunna av dette.

- Det var planlagt at han skulle spille 90 minutter mot Tottenham, men han har fortsatt problemer med lysken. Jo lengre tid det gikk av kampen, jo flere offensive spillere måtte vi sende ut på banen i jakten på en scoring, sier Moyes ifølge Goal.

Skotten er imidlertid klar på at han ville latt Rooney hvile seg helt frisk igjen dersom han hadde hatt muligheten til det.

- Jeg hadde gjort det hvis jeg kunne, men kampene kommer tett og på rekke og rad nå. Han har gått glipp av én kamp på grunn av lysken, og han kommer fort til å gå glipp av flere i framtiden.

Etter onsdagens hjemmetap for Tottenham, ligger Manchester United på sjuendeplass i Premier League - elleve poeng bak ledende Arsenal.

Reklame

Ekstremt høy strømpris – slik kutter du regningen

Kommentarer til denne saken