Gå til sidens hovedinnhold

Rooney knuser Gerrard på rikingtoppen

Her er Premier Leagues ti rikeste engelskmenn.

Manchester United har kanskje hatt en svak start på årets Premier League-sesong, men Wayne Rooney topper fremdeles listen over de rikeste engelske fotballspillerne.

Listen, som er publisert hos Wealth X, viser at det er de gode, gamle traverne som har den største formuen blant de engelske stjernene.

3727149

Rooney er god for 45 millioner pund og troner ensom på toppen. United-stjernen tjener rundt 250.000 pund i uka før skatt og har i tillegg store sponsoravtaler, med blant andre Nike.

Lagkamerat Rio Ferdinand følger på andreplass, med sine 37 millioner pund. Midtstopperen har flere jern i ilden utenfor fotballen, som for eksempel livsstilsmagasinet- og kleskolleksjonen #5 magazine og restauranten Rosso.

Frank Lampard (31 millioner pund) inntar tredjeplassen på lista, mens duoen John Terry og Steven Gerrard deler fjerdeplassen med 29 millioner pund.

På sjetteplass finner vi West Ham-spilleren Joe Cole. 32-åringen eier Joe Cole Promotions og flere eiendommer, blant annet i Karibia og Dubai. I Liverpool tjente Cole 90.000 pund i uka og mottok også 3 millioner pund da han forlot klubben.

I 2009 fikk han også 2 millioner pund av Hello! magazine for bilderettightene til bryllupet med Carly Zucker. De pengene donerte Cole til veldedighet.

Ashley Cole er tredje Chelsea-spiller på lista og verdt 20 millioner pund. Venstrebacken lå tidligere høyere opp på lista, men skilsmissen fra Cheryl Cole satte sine spor også i lommeboka.

På åttendeplass på rikinglisten finner vi Michael Carrick på 16 millioner, foran Ashley Young og listens yngstemann, James Milner, som deler niendeplassen med sine 13 millioner pund.

Reklame

Nå er bestselgeren endelig på tilbud

Kommentarer til denne saken